Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Η απόφαση που δημιουργεί... πρόβλημα στον Γκαρσία!
| 2018-01-29 00:05:00

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Η απόφαση που δημιουργεί... πρόβλημα στον Γκαρσία!

Sportdog Team
Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού - Η απόφαση που δημιουργεί... πρόβλημα στον Γκαρσία!

Ποιο θέμα... καίει τον Καταλανό τεχνικό;

Ο Ολυμπιακός «σκόνταψε» μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης μετά από 10 σερί νίκες, ωστόσο φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι τότε, βέβαια, μεσολαβεί το τέλος της μεταγραφική περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι ίσως να έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην Τρίπολη ο Όσκαρ Γκαρσία δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το αν θα γίνει κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, όμως έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος θεωρείται «φευγάτος».

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός είπε ξεκάθαρα ότι ο Πορτογάλος πλάγιος μπακ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφασή του για το αν θα μείνει ή θα φύγει, κάτι που θα γίνει αύριο!

«Ο Φιγκέιρας θα μας πει την απόφασή του αύριο, αυτός θα την πάρει», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γκαρσία για το θέμα.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Φιγκέιρας έχει το ελεύθερο από την διοίκηση να αποχωρήσει εάν το επιθυμεί, αφού ούτως ή άλλως έχει αποκτηθεί για την θέση του ο Ιγκόρ Σίλβα και η ομάδα διαθέτει πλέον τρεις δεξιούς μπακ.

Ωστόσο, ίσως ο Γκαρσία βρεθεί μπροστά σε ένα σημαντικό πρόβλημα εάν ο Πορτογάλος αποφασίσει να πει «αντίο». Με δεδομένο ότι έρχεται διπλή… μάχη με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Καταλανός τεχνικός θα πρέπει να δώσει φανέλα βασικού στον Σίλβα, που είναι άπειρος και δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμα, είτε να προβεί σε κάποια… αλχημεία στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags