Facebook Pixel Ζορίζει του Μιχάι στον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-29 14:01:00

Ζορίζει για την ταλεντάρα στον ΠΑΟΚ - Το πέναλτι, η καυτή δήλωση και ο δύσκολος πρόεδρος

Sportdog Team
Ζορίζει για την ταλεντάρα στον ΠΑΟΚ - Το πέναλτι, η καυτή δήλωση και ο δύσκολος πρόεδρος

Χοντρό παρασκήνιο από το Αγρίνιο. 

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον Ενέα Μιχάι, που φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Παναιτωλικό, ειδικά μετά την «απώλεια» του Μαυροπάνου που οι Θεσσαλονικείς είχαν στα… πόδια τους.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη αποκρυσταλλωμένη άποψη για τις ικανότητες και τις προοπτικές εξέλιξης του 18χρονου κεντρικού αμυντικού και μόνο… ασυγκίνητοι δεν φαίνεται να είναι στο ενδεχόμενο να τον φέρουν στην Τούμπα, ωστόσο η χθεσινή απόδοση του Μιχάι κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν… έβγαλε μάτια.

Ο «μικρός» πρωταγωνίστησε και στη φάση του 66ου λεπτού στην οποία οι Ασπρόμαυροι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι που έκανε σε σέντρα του Τζάλμα Κάμπος και υπέπεσε στο πέναλτι που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και στέρησε από τον Παναιτωλικό τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον ίδιο βέβαια να αφήνει ξεκάθαρα… σπόντες εναντίον του διαιτητή Θάνου μετά το τέλος του αγώνα.

Το ερώτημα είναι το εξής: Είναι ο Μιχάι έτοιμος να διεκδικήσει θέση σε μία ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο ΠΑΟΚ ή χρειάζεται ακόμα δουλειά και εμπειρίες; Στο Αγρίνιο πάντως… στάζουν μέλι για τον νεαρό στόπερ, σε βαθμό που να τον θεωρούν τον επόμενο κεντρικό αμυντικό της Εθνικής μετά τη «φουρνιά» των Παπαδόπουλου, Παπασταθόπουλου και Μανωλά.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Φώτης Κωστούλας δεν πρόκειται να πει εύκολα το «ναι» για την αποχώρηση του Μιχάι από τον Παναιτωλικό. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε καμία ομάδα που δεν θα βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνει «δικό» της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που μεγάλωσε στη Ρόδο και τώρα μεγαλώνει ποδοσφαιρικά στο Αγρίνιο και έχει ως όνειρο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή, βέβαια, ο Μιχάι είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους ΠΑΟΚτσήδες. Αυτό που προέχει γι' αυτούς είναι το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και η παραμονή της αγαπημένης τους ομάδας στην κορυφή της Super League, ενώ ο Λούμπος Μίχελ... τρέχει και δεν φτάνει για να φέρει στην Τούμπα έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, έναν κεντρικό χαφ για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ στη Σταντάρ Λιέγης και έναν επιθετικό για να «ενισχύσει» τη δυάδα Πρίγιοβιτς-Κουλούρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags