Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανευτυχής ο Χίλιεμαρκ που γύρισε στην Τζένοα
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-29 14:37:00

Πανευτυχής ο Χίλιεμαρκ που γύρισε στην Τζένοα

Sportdog Team
Πανευτυχής ο Χίλιεμαρκ που γύρισε στην Τζένοα

Τι είπε για τον Παναθηναϊκό;

Ο δανεισμός Όσκαρ Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό διεκόπη και έτσι ο Σουηδός μέσος επέστρεψε στη Τζένοα και τη Δευτέρα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Χίλιεμαρκ υποστήριξε πως πέρασε καλά στο πρώτο μισό της σεζόν στον Παναθηναϊκό, αλλά, όπως είπε, ήθελε να επιστρέψει στη Τζένοα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Χίλιεμαρκ τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Τζένοα. Ήταν έξι καλοί μήνες στον Παναθηναϊκό, η ζωή στην Ελλάδα είναι φανταστική, έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά τώρα μίλησα με την Τζένοα και με τον προπονητή και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θέλω να παίξω στη Serie A και στην Τζένοα”.

Για τους στόχους του, ο Χίλιεμαρκ δήλωσε: “Χθες η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά έχασε (σ.σ. 1-0 από την Ουντινέζε). Έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Σίγουρα στόχος μου είναι να βρεθώ με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ. Έπαιξα σε δέκα ματς των προκριματικών και θέλω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στην Τζένοα και θέλω να πετύχω. Θα προσπαθήσω, νιώθω καλά και περιμένω το επόμενο παιχνίδι. Η Γένοβα είναι μια όμορφη πόλη και η Τζένοα ένας τεράστιος σύλλογος”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags