Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέναλτι σε Ανσαριφάρντ, αλλά υπάρχει και για τον Αστέρα» - Τι είπε για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ
| 2018-01-29 17:53:00

«Πέναλτι σε Ανσαριφάρντ, αλλά υπάρχει και για τον Αστέρα» - Τι είπε για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
«Πέναλτι σε Ανσαριφάρντ, αλλά υπάρχει και για τον Αστέρα» - Τι είπε για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ

Το σχόλιο Βαρούχα για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Σωστό ήταν το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ στο ματς στην έδρα του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως ήταν σωστό και το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του Ινσούα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-0 (Ευαγγέλου): Στο 1ο λεπτό ο βοηθός Σάββας έδωσε κακώς οφσάιντ στον Ενσικουλού που καλυπτόταν από δύο. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Πλατανιά βρίσκει τον αντίπαλό του και ο Ευαγγέλου έδωσε σωστά το πέναλτι. Σωστή ήταν και η αποβολή του Βάντερσον στο 81’.

Απόλλων-Παναθηναϊκός 0-0 (Βάτσιος): Έχει δίκιο ο Βάτσιος και ο Τουμπακάρης. Ο Ινσούα πήδηξε για κεφαλιά και η μπάλα τον βρήκε στο πλάι και έκανε μια διαδρομή στο χέρι κι έφυγε, ο κανονισμός το αναφέρει αυτό ως αναπάντεχο χέρι και σωστά δεν έδωσαν πέναλτι.

ΑΕΚ-Λαμία 2-0 (Κουτσιαύτης): Σωστό το γκολ του Λάζαρου, που είναι στην ίδια ευθεία. Για ένα πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστασιάδης μπορεί να μην είχε ακουμπήσει το χέρι του στο έδαφος, όμως η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του, συνεπώς σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 (Θάνος): Στο 54΄ο Μπίσεσβαρ ζήτησε πέναλτι όμως δεν υπήρχε παράβαση. Στο 64’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε νέο πέναλτι για χέρι του Μιχάι. Ο παίκτης του Παναιτωλικού μάζεψε το χέρι του και το έβαλε πίσω από την πλάτη του. Ήταν πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Στη συνέχεια ο Ντίας μπήκε στην περιοχή τον μάρκαρε ο στόπερ του ΠΑΟΚ και μάλιστα πέφτοντας έπιασε και το πόδι του, έπρεπε να πάρει κίτρινη για θέατρο αφού δεν υπήρχε κάτι. Στο 85’ πριν χτυπηθεί το κόρνερ ο Βαρέλα και ο Μιχάι τραβιούνται μεταξύ τους και ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε πλεονέκτημα και βγήκε μπροστά, ο Θάνος θα έπρεπε να σταματήσει τη φάση και να δώσει κίτρινη στον Βαρέλα. Όταν χτυπήθηκε το κόρνερ ο Μιχάι τράβηξε τον Βαρέλα και σωστά δόθηκε το πέναλτι.

Ατρόμητος-Λάρισα (Τζοβάρας): Δεν είχε κάτι για συζήτηση

Πανιώνιος-ΠΑΣ 0-1 (Σέζος): Στο 22’ ο δεύτερος βοηθός ο Σίπκας κάνει λάθος υπόδειξη για οφσάιντ του Μασούρα. Στο 67’ ο Μανθάτης ζήτησε πέναλτι όμως δεν υπήρχε κάτι. Ο Σέζος δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος.

Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-1 (Τσαμούρης): Καμία παράβαση.

Αστέρας-Ολυμπιακός 1-1 (Ζαχαριάδης): Στο 38’ ο Τριανταφυλλόπουλος μαρκάρει τον Ανσαριφάρντ και ο Ζαχαριάδης δίνει σωστά πέναλτι. Στο 74’ ο Σισέ έχει ρίξει κάτω τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και έπρεπε να δώσει πέναλτι. Στη συνέχεια ο Φιγκέιρας χειροκροτάει ειρωνικά τον διαιτητή και θα έπρεπε να είχε δει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags