Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Ίβιτς για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ!
| 2018-01-29 23:45:00

Τι είπε ο Ίβιτς για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τι είπε ο Ίβιτς για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ!

Στο περιθώριο της βράβευσής του ως καλύτερος προπονητής.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: 

"Εχω δει αρκετά παιχνίδια από το πρωτάθλημα, είναι πιο ανταγωνιστικό και είναι ικανοποιητικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα". 

Στην ερώτηση γιατί δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ, απάντησε: "Προσωπική απόφαση ήταν αυτή που πήρα και με οδήγησαν σε αυτό κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω και σέβομαι ότι ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα και εύχομαι τα καλύτερα. Είναι δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ και απομένουν έντεκα αγώνες. Υπάρχει μέλλον ακόμη και θα φανεί αν μπορέσει να καταφέρει".

Όσο για το μέλλον του: "Πάντα ζητάω από τον εαυτό μου το παραπάνω και αυτό προσπάθησα στον ΠΑΟΚ. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, τερματίσαμε τρεις βαθμούς κάτω από τον πρώτο. Υπήρχαν προτάσεις, αλλά περιμένω κάτι καλό για μένα και κυρίως αναφέρομαι στο εξωτερικό".

Πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον Λέο Μάτος για τα καλά του λόγια: "Ο Λέο Μάτος είναι από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Είναι αμυντικός αλλά δίνει και κάτι παραπάνω στην επίθεση, δημιουργώντας και σκοράροντας. Είναι ένα τεράστιο όπλο για τον ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags