Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κατσάδα» Γκαρθία στους παίκτες - Ποιοι τα άκουσαν και γιατί;
| 2018-01-30 07:43:00

«Κατσάδα» Γκαρθία στους παίκτες - Ποιοι τα άκουσαν και γιατί;

Sportdog Team
«Κατσάδα» Γκαρθία στους παίκτες - Ποιοι τα άκουσαν και γιατί;

Τα παράπονα του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Καταλανός προπονητής είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του από το ματς με τον Αστέρα και αν μπορούσε θα έκανε περισσότερες από τρεις αλλαγές που προβλέπουν οι κανονισμοί. 

Αρχικά ο Ισπανός τεχνικός ήταν ενοχλημένος με την εμφάνιση του Μάρκο Μάριν, τον οποίο έβγαλε στο ημίχρονο, καθώς ο Γερμανός έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου και δεν ακολουθούσε τις οδηγίες στο κομμάτι της τακτικής. 

Ο επόμενος που βρέθηκε στο «στόχαστρο» του Γκαρθία ήταν ο Φιγκέιρας, ο οποίος έδειχνε αποσυντονισμένος (ίσως και λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στην Μπράγκα), έδειχνε διστακτικός στα ανεβάσματά του, ενώ σε ακόμη ένα παιχνίδι τα νεύρα που εκδήλωσε παραλίγο να κοστίσουν στην ομάδα. 

Ο Καταλανός ήταν «τρελαμένος» και με τον Σισέ, ο οποίος έδειξε να υπερεκτιμά τις δυνατότητές του και δεν είχε καθαρό μυαλό σε ορισμένες φάσεις. 

Μέχρι και ο Ρομαό τα άκουσε από τον προπονητή, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο και όλα δείχνουν ότι με την επιστροφή του από την Ισπανία ο 45χρονος κόουτς θα έχει σίγουρα πολλά να πει στους παίκτες του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags