Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγαλοπαράγοντας της Superleague τα... έψαλλε στην ΚΕΔ!
| 2018-01-30 09:35:00

Μεγαλοπαράγοντας της Superleague τα... έψαλλε στην ΚΕΔ!

Sportdog Team
Μεγαλοπαράγοντας της Superleague τα... έψαλλε στην ΚΕΔ!

Τετ-α-τετ με Τριτσώνη και Μέλο Περέιρα.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρο Τριτσώνη.

 

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε στις αστοχίες των διαιτητών (έχουν ήδη τιμωρηθεί 5 διαιτητές) σε φετινά παιχνίδια του Ατρόμητου και τόνισε στους ανθρώπους της ΚΕΔ ότι με τέτοια εξόφθαλμα λάθη η προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο θα πέσει στο κενό.

 

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα από φετινά λάθη κατά της ομάδας του, όπως για παράδειγμα τη μη υπόδειξη offside του επόπτη Κούλα Χασάν στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου επόπτη.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ευχήθηκε να μην έρθει ξανά στη δύσκολη θέση να επισκεφθεί την Επιτροπή και ζήτησε από τους ανθρώπους της ΚΕΔ να θωρακίσουν την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags