Facebook Pixel Καυτό παρασκήνιο με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα - Sportdog.gr
| 2018-01-30 10:41:00

Ήθελε να πάει στον ΠΑΟ και τώρα παρακαλάει την ΑΕΚ - Ποιος τίναξε στον αέρα τη συμφωνία της Ένωσης

Sportdog Team
Ήθελε να πάει στον ΠΑΟ και τώρα παρακαλάει την ΑΕΚ - Ποιος τίναξε στον αέρα τη συμφωνία της Ένωσης

Το sportdog.gr έχει το παρασκήνιο για δύο καυτές υποθέσεις. 

Φωτιές άναψε στην ΑΕΚ η δήλωση του Έλντερ Μπαρμπόσα ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ένωση και πως είναι ανοιχτός να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κιτρινόμαυρους».

Μάλιστα, το... τάιμινγκ της συγκεκριμένης τοποθέτησης μόνο τυχαίο δεν ήταν από τον Πορτογάλο άσο, μιας και στην ΑΕΚ είναι γνωστό πως ψάχνουν για αριστερό εξτρέμ.

Πάντως, πολύ δύσκολα στην Ένωση μπορεί να… συγκινηθούν από τη δήλωση του Έλντερ Μπαρμπόσα, μιας και θυμίζουμε ότι ο παίκτης δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα, ενώ πότε δεν «τρέλανε» τους «κιτρινόμαυρους» με τις επιδόσεις του, καθώς είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αν και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά του.

Εξάλλου, στην πραγματικότητα ο παίκτης επιθυμεί γενικά την επιστροφή του στην Ελλάδα και όχι απαραίτητα να ξαναβάλει τη φανέλα της ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος περίμενε πώς και πώς πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά το deal με τους «πράσινους» δεν έγινε για οικονομικούς λόγους. Παρόλο, δηλαδή, που η ομάδα του είχε βρει με τον Παναθηναϊκό, στο Τριφύλλι δεν μπορούσαν να καλύψουν το κασέ του παίκτη που ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ ετησίως.

Στο μεταξύ, όσον αφορά την περίπτωση του Βολκάν Σεν, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν έγινε επειδή οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα βρήκαν με τον παίκτη στο συμβόλαιο.

Υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και της Τραμπζονσπόρ, η οποία ήθελε διακαώς να «ξεφορτωθεί» τον διεθνή Τούρκο, για τους λόγους που έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, αλλά ο ποδοσφαιριστής δε συμφώνησε ποτέ με την ΑΕΚ.

Προφανώς γιατί περίμενε κάτι μεγάλο από την Αραβία, το οποίο τελικά ήρθε και αφορά όπως λέγεται συμβόλαιο με αποδοχές 2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αν και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με όσα λένε και γράφουν στην Αραβία…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags