Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μαύρα χάλια» για Άρσεναλ, εντυπωσιακό διπλό για Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-31 00:03:00

«Μαύρα χάλια» για Άρσεναλ, εντυπωσιακό διπλό για Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Μαύρα χάλια» για Άρσεναλ, εντυπωσιακό διπλό για Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρες στην εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League.

Στο ντεμπούτο του Χένριχ Μχιταριάν, η Άρσεναλ έχασε 3-1 στην έδρα της Σουόνσι και πλέον οι «κανονιέρηδες» είναι στο -8 από την ζώνη του Champions League.

Οι Λονδρέζοι ευτύχησαν μάλιστα να προηγηθούν στο ματς με τον Νάτσο Μονρεάλ (33’), ωστόσο το προβάδισμα τους κράτησε μόνο ένα λεπτό. Στην επόμενη φάση, ο Οζίλ έκανε λάθος και ο Κλούκας είχε εύκολο έργο για το 1-1. Η Σουόνσι στην συνέχεια ανέβασε στροφές και μετά από τραγικό λάθος του Τσεχ, ο Αγιού έκανε το 2-1 ενώ στο 87' γράφτηκε το τελικό 3-1.

Στην αντίπερα όχθη, η Λίβερπουλ μετά από τα δύο συνεχόμενα στραπάτσα με Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ (κύπελλο), έκανε μία κανονική εμφάνιση και σκόρπισε την Χάντερσφιλντ με 0-3.Ένα καταπληκτικό σουτ του Εμρέ Τσαν (26’, 0-1) απλοποίησε τα πράγματα για τους κόκκινους που ήταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο που προσπάθησε να παίξει μπάλα. Το ματς ουσιαστικά κλείδωσε με το 0-2 του Φιρμίνο, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει σωστά από πολύ δύσκολη γωνία, ενώ η τελευταία πινελιά μπήκε από πέναλτι του Σαλάχ (77’), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags