Facebook Pixel Sportdog.gr | Φωνάζουν στον Πειραιά για Παπαπέτρου: «Δεν είδε το χέρι του Πατίτο και το πέναλτι του Χουλτ» (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-31 19:10:00

Φωνάζουν στον Πειραιά για Παπαπέτρου: «Δεν είδε το χέρι του Πατίτο και το πέναλτι του Χουλτ» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φωνάζουν στον Πειραιά για Παπαπέτρου: «Δεν είδε το χέρι του Πατίτο και το πέναλτι του Χουλτ» (ΦΩΤΟ)

Δεν άρεσε στον Ολυμπιακό ο ορισμός του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με πολύ καυστικό τρόπο σχολίασαν τα οπαδικά sites του Ολυμπιακού τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική της Super League. Βλέπετε δεν ξέχασαν, ότι ο Αθηναίος διαιτητής δεν είδε το χέρι του Πατίτο στον περσινό ημιτελικό.

Gavros.gr

Αίσχος! Ορισαν τον Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ!

Νέα πρόκληση από την ΚΕΔ που όρισε τον Αθηναίο διαιτητή στο ματς της Κυριακής, ο οποίος πέρσι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν είχε… δει το πεντακάθαρο χέρι στο γκολ του Πατίτο! Καλύτερα να όριζαν τον Θωμά...

Redking.gr

Ο διαιτητής που δεν είδε το χέρι πέρσι

Νομίζουν ότι δεν έχουμε καταλάβει το παιχνίδι τους με τη διαιτησία! Όρισαν στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη τον Παπαπέτρου. Τον άνθρωπο ο οποίος πέρσι δεν... είδε το γκολ με το χέρι που έβαλε ο Πατίτο στον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και άφησε κανονικά το παιχνίδι να εξελιχθεί!

Δεν είδε 14 πέναλτι και την παράβαση του Χουλτ

Στον Ολυμπιακό δεν εγκρίνουν τον Παπαπέτρου και για άλλους λόγους,εκτός από το χέρι του Πατίτο. Μάλιστα ήδη έχουν διαρρεύσει για ποια πράγματα ο Αθηναίος ρέφερι δεν είναι αρεστός στον Πειραιά. Στο λιμάνι υποστηρίζουν, ότι όποτε σφύριξε τον Ολυμπιακό, σε 7 ματς συγκεκριμένα, δεν έχει καταλογίσει συνολικά 14 πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων.

Στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν το φετινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όπου ορίστηκε ο Παπαπέτρου. Θεωρούν, ότι στο 81’ δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Καρσελά από τον Χουλτ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags