Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό – Θέλει να παίξει την Κυριακή με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη
| 2018-01-31 18:50:00

Ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό – Θέλει να παίξει την Κυριακή με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Sportdog Team
Ατάκα Χουλτ για Ολυμπιακό – Θέλει να παίξει την Κυριακή με ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Δεν κρατιέται ο Σουηδός αμυντικός.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Νίκλας Χουλτ. Ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ τόνισε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί από τον Χιμένεθ.

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και να με βοηθήσει κι εκείνη. Κάνει ήδη πολύ καλή πορεία και θέλω να την ενισχύσω στο τέλος της σεζόν. Και προσωπικά θέλω να γίνομαι συνέχεια καλύτερα», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός αριστερός μπακ.

Όσο για το πώς εξελίχθηκε η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν φειδωλός. «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Είμαι εδώ τώρα και χαίρομαι που είμαι εδώ. Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε χαρούμενοι εδώ στην Ελλάδα, μας αρέσει και ήταν η καλύτερη επιλογή για όλους μας να μείνω εδώ και να παίξω στην ΑΕΚ», δήλωσε.

Μιλώντας για την αγωνιστική του κατάσταση, είπε: «Είμαι σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμουν μόνος μου στη Σουηδία, νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Ερωτηθείς αν πήρε πληροφορίες για την ομάδα από Γιόχανσον ή Αϊντάρεβιτς, απάντησε: «Μίλησα λίγο με τον Αστρίτ. Ξέρω την ΑΕΚ, ξέρω την Αθήνα, οπότε δεν υπάρχει κάτι νέο για μένα. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλές ερωτήσεις».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να παίξει ακόμη κι απέναντι στον Ολυμπιακό την Κυριακή, είπε: «Θα μιλήσω με τον κόουτς αύριο, θα δούμε το πλάνο και θέλω να βοηθήσω. Μακάρι να παίξω, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Νιώθω καλά, αλλά αύριο στην προπόνηση θα δούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags