Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινητικός και ξεκάθαρος ο Μόρας: «Δεν το παίζω ντίβα - Η ΑΕΛ ο λόγος που παίζω μπαλα» (BINTEO)
| 2018-01-31 22:48:00

Συγκινητικός και ξεκάθαρος ο Μόρας: «Δεν το παίζω ντίβα - Η ΑΕΛ ο λόγος που παίζω μπαλα» (BINTEO)

Sportdog Team
Συγκινητικός και ξεκάθαρος ο Μόρας: «Δεν το παίζω ντίβα - Η ΑΕΛ ο λόγος που παίζω μπαλα» (BINTEO)

Ωραία λόγια από τον έμπειρο στόπερ στην παρουσίασή του.

Ο Βαγγέλης Μόρας δήλωσε αναλυτικά:

«Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω εδώ. Την ονειρευόμουν πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω ούτε να υποσχεθώ κάτι. Δεν θέλω να πουλήσω ούτε οπαδιλίκι ούτε τίποτα. Ξέρετε όλοι τι ομάδα είμαι. Ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι η ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ήταν αυτό το όνειρο μου. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Επιστρέφω σήμερα για να δώσω ότι δεν έδωσα τον 1,5 χρόνο παρουσίας μου στις δύσκολες στιγμές της ομάδας αυτής. Θα ήθελα να δώσω ότι έχω σε αυτή την ομάδα. Δεν ήρθα ούτε να το παίξω ντίβα. Ούτε γιατί πρέπει να παίξω βασικός.

Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Με τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό μπορεί η ομάδα να βελτιώνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοηθήσατε στο να επιστρέψω. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο να συνεχίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχει κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο ενώ μπορεί και παραπάνω στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags