Facebook Pixel Sportdog.gr | Έδωσε... είδηση για μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Καραπαπάς! (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-31 23:20:00

Έδωσε... είδηση για μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Καραπαπάς! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έδωσε... είδηση για μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Καραπαπάς! (ΦΩΤΟ)

Τα είπε... όλα μέσω Facebook!

O διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, προέβη νωρίτερα σε ανάρτηση στο Facebook, με την οποία διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια που συνέδεαν την ομάδα με τον Σαμίρ Νασρί και τον Ζεράρ Ντεουλοφέου.

Όπως ήταν αναμενόμενα, αρκετοί φίλαθλοι των Πειραιωτών σχολίασαν την ανάρτηση, με τον κ. Καραπαπά μάλιστα να απαντά σε ορισμένους από αυτούς.

Ωστόσο, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έδωσε και είδηση, αφού σε σχόλιό του τόνισε ότι γίνονται ακόμα επαφές για κάποια προσθήκη μέχρι και τις 12 το βράδυ, όταν και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

«Ρε παιδιά στις 12:00 τελειώνουν οι μεταγραφές, γίνονται κάποιες επαφές θα δούμε. Αλλά δε θα κοροιδεύουμε τον κόσμο να λέμε ότι θα πάρουμε τον ΝΑΣΡΙ. Η Υπέρβαση έγινε αυτό το Γενάρη. Ξεκαθάρισα το θέμα Νασρί απλώς και τα άλλα τα μυθεύματα περί Ντεουλοφέου που έπρεπε να το κάνουμε και πιο νωρίς αλλά αφού πήγε σε ομάδα ο άνθρωπος δεν πίστευα ότι θα συνεχίσουν τα παραμύθια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι γίνονται ακόμα διεργασίες για αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, γράφοντας το εξής:

«Και επειδή εδώ έχει δουλειά ακόμα με αποχωρήσεις σας καληνυχτίζω...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags