Facebook Pixel «Αυτός ήταν η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη» - Sportdog.gr
| 2018-02-01 13:45:00

«Αυτός η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη - Τον Κάτσε τι τον πήρε; - Μεγάλη κίνηση από ΑΕΚ»!

του Γιώργου Κτενά
«Αυτός η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη - Τον Κάτσε τι τον πήρε; - Μεγάλη κίνηση από ΑΕΚ»!

Ατάκες-φωτιά ο Σάκης Τσιώλης για τις κινήσεις των μεγάλων. 

Ως τη μεταγραφή του χειμώνα χαρακτήρισε την έλευση του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό ο Σάκης Τσιώλης, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Βέλγου κυνηγού.

Ο πεπειραμένος Έλληνας τεχνικός μάς βοήθησε να αξιολογήσουμε την ενίσχυση των τεσσάρων μεγάλων ομάδων στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και χαρακτήρισε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή τον Κάτσε, αν και ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται παίκτη στη θέση του, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Μυστακίδης δεν είναι φουνταριστός, αν και οι Πράσινοι έψαχναν για έναν τέτοιου τύπου επιθετικό

Αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Μασούντ, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια και τον φορμαρισμένο Χουλτ, ενώ σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε επιθετικό πρόβλημα και δικαίως δεν απέκτησε επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Κύριε Τσιώλη, πώς είδατε τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού τον Γενάρη, με τους Μιραλάς, Χατζισαφί και Ιγκόρ;

«Η μεταγραφή του Μιραλάς έγινε για ψυχολογικούς, επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και για ουσιαστικούς. Ο Μιραλάς μπορεί να βρει τα πατήματά του στα κρίσιμα παιχνίδια, θεωρώ ότι θα είναι αυτός που πρέπει. Περιμένω να εξελιχθεί ως "Η μεταγραφή" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όσον αφορά τον Χατζισαφί, θεωρώ ότι μαζί με τον Κούτρη θα δώσει μάχη για την 11άδα. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός χαφ και μπορεί να προσθέσει δύναμη στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού. Τέλος, ο Ιγκόρ είναι μπακ απ λύση του βασικού, αλλά είναι εξελίξιμος. Έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό».

Πάμε στον Παναθηναϊκό με την έλευση, αρχικά, του Κάτσε, σε θέση που η ομάδα είναι καλυμμένη.

«Δεν ξέρω με ποια προοπτική πήρε τον Κάτσε ο Παναθηναϊκός, καθώς με τον Κουρμπέλη στα χαφ είναι πολύ δυνατός. Αν αποφασίσει ο προπονητής να βγάλει τον Κουρμπέλη έξω, δεν το ξέρω. Γιατί για να τον γυρίσει στην άμυνα, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα εκεί ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες που διαθέτει. Θεωρώ ότι δεν ήταν ανάγκη της ομάδας να πάρει παίκτη σε εκείνη τη θέση. Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αν και έχει καιρό που βρίσκεται εκτός αγώνων».

Ο Μυστακίδης ήρθε για να λύσει το πρόβλημα στην επίθεση και ο Οικονόμου για να βοηθήσει στην άμυνα.

«Και ο Μυστακίδης δεν έχει παιχνίδια στα πόδια, όπως ο Κάτσε, ενώ ο Παναθηναϊκός έψαχνε για φορ. Ο Μυστακίδης όμως μόνο φορ δεν είναι. Δεν είναι φουνταριστός αλλά περιφερειακός επιθετικός. Ο Παναθηναϊκός όμως έψαχνε για να βρει κάτι στην επίθεση, πιθανόν να τον βοηθήσει ο Μυστακίδης. Τέλος, ο Οικονόμου είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και μπορεί να δέσει στον χώρο του κέντρου της άμυνας. Έπρεπε να αποκτηθεί κάποιος παίκτης για τη θέση του Μολέδο, ήταν καιρό σε αποχή ο Οικονόμου, αλλά θα είναι μια αξιόπιστη λύση».

Μασούντ, Μοράν και Χουλτ στην ΑΕΚ;

«Ο Μασούντ στα μεγάλα παιχνίδια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει μεγάλη ποιότητα, που θα δώσει στην ΑΕΚ προσωπικότητα μετά από τον τραυματισμό του Μάνταλου. Δεν μπορείς να περιμένεις από εκείνον 90 λεπτά, αλλά μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σε κρίσιμα σημεία αν χρησιμοποιηθεί. Είναι μεγάλη η μεταγραφή του Χουλτ γιατί στην αριστερή πλευρά έπαιζε με αλχημείες η ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρώτου γύρου, θα βοηθήσει πολύ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ισπανός δεν ξέρω σε ποια θέση αγωνίζεται, πού θα πάει, η ΑΕΚ είναι υπερκαλυμμένη στον χώρο που κινείται ο Μοράν».

Τέλος, υπάρχουν και οι δύο μεταγραφές του ΠΑΟΚ στα χαφ και την άμυνα, οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς, αν και οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να αποκτήσουν επιθετικό.

«Κεντροεπιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα ο ΠΑΟΚ, δεν χρειαζόταν άλλον επιθετικό. Με τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη είναι υπερπλήρης. Στην αμυντική γραμμή δεν ξέρω την ετοιμότητα που έχει ο παίκτης που ήρθε. Γιατί ο Βαρελά δύσκολα θα βγει από το αρχικό σχήμα, άρα θα πρέπει να πάρει τη θέση ενός εκ των Μαλεζά ή Κρέσπο. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, τα κρίσιμα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο τα έχει μέσα στην Τούμπα, κάτι που σημαίνει ότι περισσότερο θα στηριχτεί στη μεσοεπιθετική του γραμμή». 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags