Facebook Pixel Sportdog.gr | Με αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ – Ποιους άλλαξε ο Χιμένεθ, τι αποφάσισε για Χουλτ
| 2018-02-01 16:53:00

Με αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ – Ποιους άλλαξε ο Χιμένεθ, τι αποφάσισε για Χουλτ

Sportdog Team
Με αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ – Ποιους άλλαξε ο Χιμένεθ, τι αποφάσισε για Χουλτ

Τρεις νέους παίκτες θα έχει στην Ευρώπη η Ένωση.

Δηλώθηκε στην UEFA η νέα ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, εν όψει των αγώνων με τη Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League και σε αυτή υπάρχουν κάποιες αλλαγές.  

Η Ένωση, είχε δικαίωμα να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές και ο Μανόλο Χιμένεθ τις έκανε και τις τρεις, ωστόσο δεν συμπεριέλαβε στην λίστα τον νεοαποκτηθέντα Νίκλας Χουλτ, αφού έκρινε ότι στα αριστερά είναι καλυμμένος με τους Λόπες και Μπακάκη.

Συγκεκριμένα, αντί του Ανέστη δηλώθηκε ο Μπάρκας όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ «μέσα» είναι και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όπως του είχε υποσχεθεί ο προπονητής.

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αυτός που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα είναι ο Σοτζέι Μασούντ, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Πατίτο και Τρίστασον, οι οποίοι άλλωστε έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ: Μπαρκάς, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αντωνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags