Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Λάμπρου για ΠΑΟΚ - Θα γυρίσει στην Τούμπα το καλοκαίρι;
| 2018-02-01 18:50:00

Η ατάκα Λάμπρου για ΠΑΟΚ - Θα γυρίσει στην Τούμπα το καλοκαίρι;

Sportdog Team
Η ατάκα Λάμπρου για ΠΑΟΚ - Θα γυρίσει στην Τούμπα το καλοκαίρι;

Τι είπε για τον Πανιώνιο και το μέλλον του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Λάζαρος Λάμπρου, παρέλαβε το βραβείο για το ωραιότερο τέρμα της 18ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι δηλώσεις του 20χρονου ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το βραβείο του best goal της 18ης αγωνιστικής: "Νιώθω χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι μπορέσαμε και πήραμε βαθμό μέσα στο Αγρίνιο. Αυτό το βραβείο για μένα είναι ομαδικό. Συμμετείχαν πολλά παιδιά για να επιτευχθεί αυτό το γκολ, οπότε το αφιερώνω σε όλη την ομάδα".

Για το αν θα το μοιραζόταν με τον Μανώλη Σιώπη που έκανε την ασίστ: "Εννοείτα... Αυτή η πάσα που έκανε ήταν καταπληκτική. Μισό γκολ που λέμε. Οπότε, ναι, είναι μισο-μισό αυτό το βραβείο".

Για τη φάση που έγινε γρήγορα και το ωραίο τελείωμα: "Βγήκε αυθόρμητα όλη η φάση. Οι πάσες, οι συνεργασίες, έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν. Ήμουν εγώ που βρέθηκα σ' εκείνο το σημείο και έκανα αυτό το τελείωμα για να σκοράρω".

Για το πόσο σημαντικά είναι για τον ίδιο τέτοιου είδους βραβεία: "Είναι μια επιβράβευση. Κάθε μέρα δουλεύω στις προπονήσεις για να γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα είναι μια επιβράβευση για όσα κάνω καθημερινά".

Για το μέλλον του: "Το βλέπω με αισιοδοξία. Υγεία να έχουμε πάνω απ' όλα. Όλα πάνε όπως πρέπει, εύχομαι το καλύτερο για τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίζομαι και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχουμε και τους στόχους μας".

Για το αν έχει στο μυαλό του τον ΠΑΟΚ: "Εννοείται. Αυτή είναι η ομάδα στην οποία ανήκω. Θα το σκεφτώ όμως από το καλοκαίρι. Τώρα είμαι στον Πανιώνιο". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags