Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα του Κωνσταντίνου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και τον μεγαλομέτοχο
| 2018-02-01 19:44:00

Η ατάκα του Κωνσταντίνου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και τον μεγαλομέτοχο

Sportdog Team
Η ατάκα του Κωνσταντίνου για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και τον μεγαλομέτοχο

Τί δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ;

Ο Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2018, παρουσία των μελών της διοίκησης και φυσικά του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, εκτός από το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Οικονομόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Χρήστος Πλιάτσικας, καθώς και οι Δημήτρης Σαραβάκος, Ντίνος Διαμαντόπουλος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο κ. Κωνσταντίνου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην δύσκολο κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θέλει να αποχωρήσει. Παρ' όλα αυτά, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον αρχής γενομένης, από την ερχόμενη σεζόν.

«Ο Παναθηναϊκός διανύει μία δύσκολη περίοδο, επειδή ο μεγαλομέτοχος του θέλει να αποχωρήσει. Όμως, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να βρούμε λύσεις. Χαίρομαι γιατί στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, δουλεύει ένα ικανό επιτελείο και θα τα πάμε καλά. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα τη νέα σεζόν», τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου.

Έπειτα, μίλησε ο κ. Τουμαζάτος, που είπε τα εξής: «Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν προβλήματα, δεν τα κρύβουμε, αλλά θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει. Σας ευχαριστώ όλους γιατί ο καθένας κάνει το καλύτερο από το πόστο του, ξεπερνώντας τις δυσκολίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags