Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση Καραπαπά σε ΕΠΟ με «καρφιά» για Σαββίδη – Μελισσανίδη και… προειδοποίηση βόμβα!
| 2018-02-01 21:29:00

Επίθεση Καραπαπά σε ΕΠΟ με «καρφιά» για Σαββίδη – Μελισσανίδη και… προειδοποίηση βόμβα!

Sportdog Team
Επίθεση Καραπαπά σε ΕΠΟ με «καρφιά» για Σαββίδη – Μελισσανίδη και… προειδοποίηση βόμβα!

Ο πόλεμος συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την ανακοίνωση-επίθεση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση και με ποστάρισμά του στο facebook απαντάει στην Ομοσπονδία και στον Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ κλείνει με μία… βόμβα για το μέλλον.

Θυμίζουμε, πως με επιστολή τους είχαν ζητήσει την αλλαγή του διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, ενώ είχε ακολουθήσει η εξίσου σκληρή ανακοίνωση-απάντηση της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να κατηγορούν τον Ολυμπιακού για παράνομες πρακτικές, ώστε να επηρεάσουν τους διαιτητές.

Αναλυτικά έγραψε:

Με τον ορισμό των διαιτητών του ντέρμπι καταλάβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΚΕΔ.

Με την σημερινή ανακοίνωση-ντροπή της ΕΠΟ που επιτίθεται στον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο της χώρας, κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΕΠΟ.

Καταλαβαίνουμε ότι οι κύριοι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι αντιστοίχως των Σαββίδη, Μελισσανίδη αλλά θα λειτουργούν και επίσημα ως υποκατάστημα ή ως Ομοσπονδία;

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόλμησε να υποστηρίξει εγγράφως ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Η μόνη ομάδα που τα τελευταία χρόνια σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη έγινε ξαφνικά η ομάδα που «ξεφτιλίζει» το ποδόσφαιρο των δήθεν «εξυγιαντών».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται απο τον τρόπο που το διοικείτε κυριοι της ΕΠΟ και σήμερα με την παρέμβαση των Συνομοσπονδιών στο θέμα διαιτησίας αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αποτυχία σας.

Όσο για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος κάθιδρος προσπαθούσε όλο το πρωί να εξηγήσει στα τηλέφωνα (σε ποιούς άραγε;) γιατί αλλάζει η δομή της ΚΕΔ, αντί να απειλεί ότι θα πάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα όργανα της Ομοσπονδίας να στείλει στα όργανα τον εαυτό του για να μας εξηγήσει επιτέλους τι εννοούσε ο Ρώσσος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν έλεγε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση: «Ο Γραμμένος είναι δικός μας».

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα μετά απο αυτή την ανακοίνωση για την σχέση του Συλλόγου μας με την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags