Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι ατάκα πέταξε για τον Ολυμπιακό ο Μαουρίσιο;
| 2018-02-03 12:13:00

Τι ατάκα πέταξε για τον Ολυμπιακό ο Μαουρίσιο;

Sportdog Team
Τι ατάκα πέταξε για τον Ολυμπιακό ο Μαουρίσιο;

Προετοιμάζονται για δύσκολα ματς στον ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίσιο μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και τόνισε ότι με συνεχόμενες νίκες η ομάδα θα πάει με την καλύτερη αυτοπεποίθηση στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Το τελευταίο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ομάδα έτρεξε πολύ, έκανε καλή δουλειά. Μετά από τέτοια παιχνίδια, η αποκατάσταση είναι δύσκολη, όμως τώρα αισθάνομαι καλά, όλη η ομάδα αισθάνεται καλά».

Για το ποια στοιχεία έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση: «Το ότι παίζουμε όλοι μαζί. Σκεφτόμαστε την ομάδα, δεν σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας. Αν δεν το κάνουμε αυτό, είναι δύσκολο να κερδίζουμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Αν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου, θα κάνεις πολλά λάθη και αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Αν συμβεί αυτό θα κάνουμε λάθη και οι ομάδες που μας ακολουθούν θα μας προσπεράσουν».

Για το τι μπορεί να κρατήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση: «Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζουμε αλλά και με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτά που ακολουθούν, πριν τα ντέρμπι: «Τα παιχνίδι αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί εάν χάσουμε αυτά τα παιχνίδια θα πέσει η αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλά, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, δείχνοντας σεβασμό σε αυτές τις ομάδες. Αν τα κερδίσουμε, θα έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και τα επόμενα ντέρμπι».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το τι περιμένει από τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε πως το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας ήταν δύσκολο. Κερδίσαμε 1-0 αλλά ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αυτή τη φορά. Πρέπει να ξεκινήσουμε στο αυριανό παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία. Να παλέψουμε, να παίξουμε. Εάν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags