Facebook Pixel Μια ανάσα πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-02-03 13:48:00

Μια ανάσα πριν το τέλος ο ΠΑΟ, δραματικές οι επόμενες ώρες - Τα δύο «εγκλήματα» πριν την καταστροφή

Sportdog Team
Μια ανάσα πριν το τέλος ο ΠΑΟ, δραματικές οι επόμενες ώρες - Τα δύο «εγκλήματα» πριν την καταστροφή

Τι σχέση έχουν με τις εξελίξεις Κουρμπέλης και Μπεργκ. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατάφερε να πουλήσει δύο, τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, βάζοντας στο ταμείο του κάποια χρήματα, ωστόσο τα προβλήματα δε λύθηκαν και τα χειρότερα είναι μπροστά.

Οι Πράσινοι καλούνται να πληρώσουν άμεσα το 60% της δόσης Οκτωβρίου προς τους ποδοσφαιριστές, μία ακόμα δόση, καθώς ο Γενάρης έφυγε, αλλά και να διευθετήσουν τις προσφυγές που θα εκδικαστούν την ερχόμενη εβδομάδα, για τις οποίες υπολογίζεται ότι απαιτείται ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, ενώ συνολικά για όλες τις υποχρεώσεις χρειάζονται περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, τη στιγμή που στα ταμεία υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόλις 600.000 ευρώ σε ρευστό. Η κατάσταση, λοιπόν, είναι πολύ οριακή κι αν δε βρεθεί κάποια λύση ως δια μαγείας τότε ο Παναθηναϊκός θα φτάσει μια ανάσα από το τέλος.

Γι' αυτό, όπως τονίζαμε τις προάλλες, ήταν επιτακτική η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, κάτι που δεν κατάφεραν να πετύχουν όσοι τρέχουν τα μεταγραφικά του συλλόγου. Μπορεί, δηλαδή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης να τρίβει τα χέρια του με την παραμονή του παίκτη για αγωνιστικούς λόγους, ωστόσο τα λεφτά από την παραχώρηση του παίκτη ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητα για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει φως ούτε από τους Άραβες, που καθυστερούν τη δόση για τον Μάρκους Μπεργκ. Η Αλ Αϊν, που είχε καθυστερήσει και την προηγούμενη δόση 1,5 μήνα, κάνει το ίδιο και τώρα, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να πιέζουν όσο μπορούν για να έρθουν άμεσα τα λεφτά από την πώληση του Σουηδού.

Οι προσπάθειες γίνονται, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη, κάτι που μειώνει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες σωτηρίας. Κι εδώ, βεβαίως, όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι έγιναν λάθος χειρισμοί στο deal, καθώς είναι γνωστό ότι οι Άραβες πληρώνουν με καθυστέρηση και οι Πράσινοι έπρεπε να είχαν εξασφαλίσει να πάρουν μια και έξω τα χρήματα για τον διεθνή φορ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags