Facebook Pixel Μας πήρε χαμπάρι!
| 2011-01-17 21:28:00

Μας πήρε χαμπάρι!

Μας πήρε χαμπάρι!

Με δηλώσεις του ο Πάμπλο Κοντρέρας όχι μόνο κατήγγειλε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ανέφερε πως πλέον στην Ελλάδα αυτά θεωρούνται… αυτονόητα! 

Αναλυτικά μιλώντας στο «Metropolis» ανέφερε:

Για την αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τον θεσμό του Κυπέλλου:«Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε κάθε αγώνα έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου με ιδιαιτερότητες, στο οποίο εμείς θέλουμε την πρόκριση. Νομίζω ότι το γεγονός πως έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα είναι θετικό».

Για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Βόλο, στο περιθώριο του αγώνα με αντίπαλο τον τοπικό Βόλο και την εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας: «Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο στην ζωή μου και νομίζω ότι αυτό ισχύει και για άλλους συμπαίκτες μου. Νιώσαμε έντονα τα χημικά και τα δακρυγόνα και ήταν αμφίβολο αν μπορεί να γίνει και παιχνίδι. Για μένα το χειρότερο είναι ότι τέτοιου είδους επεισόδια, στην Ελλάδα πλέον θεωρούνται αυτονόητα και δεν προκαλούν μεγάλη εντύπωση. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι.
Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο (σ.σ. Ολυμπιακό Βόλου), αλλά ευτυχώς το παιχνίδι κύλησε καλά για μας και πήραμε τη νίκη. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Η έδρα, το κίνητρο που έχει μία ομάδα όταν παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς και τα προβλήματα στο να κοντρολάρουμε τους γρήγορους αντιπάλους μας. Ήμασταν, όμως, πολύ αποτελεσματικοί και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags