Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε αποστολή για ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Είναι μέσα οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς;
| 2018-02-03 15:19:00

Έβγαλε αποστολή για ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Είναι μέσα οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς;

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Είναι μέσα οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς;

Κρίσιμο ματς στα Ιωάννινα για τον ΠΑΟΚ.

Με τον Δημήτρη Πέλκα, αλλά όχι τον ΕΛ Καντουρί θα ταξιδέψει για τα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους δύο νεοαποκτηθέντες, Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το σερί έχει ήδη καταχωρηθεί στην ιστορία και πλέον η κουβέντα στρέφεται στην ουσία που δεν είναι άλλο από την επίτευξη του στόχου, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα καλείται να υπερασπιστεί την κορυφή και να δείξει πως συνεχίζει με την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στις στημένες φάσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της απουσίας του Ελ Καντουρί , αφού κι ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags