Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… μοίρασαν σε δύο λεπτά και ο Ζίφκοβιτς κράτησε όρθια την Ξάνθη στην Τρίπολη! (BINTEO)
| 2018-02-03 16:55:00

Το… μοίρασαν σε δύο λεπτά και ο Ζίφκοβιτς κράτησε όρθια την Ξάνθη στην Τρίπολη! (BINTEO)

Sportdog Team
Το… μοίρασαν σε δύο λεπτά και ο Ζίφκοβιτς κράτησε όρθια την Ξάνθη στην Τρίπολη! (BINTEO)

Ισοπαλία 1-1 για Αστέρα και Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να αξίζουν τη νίκη.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Τσιλιανίδη να ανοίγει το σκορ στο 29’ και τον Κάστρο να ισοφαρίζει στο επόμενο λεπτό.

Οι Αρκάδες πάντως έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Ζίφκοβιτς ήταν ο… ήρωας των φιλοξενούμενων και αυτός που κράτησε την ισοπαλία με σπουδαίες αποκρούσεις, ακόμα και στο 94’.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες έδειχναν να… φοβούνται η μια την άλλη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και φάσεις. Ωστόσο, η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε ασταθώς και ο Τσιλιανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι πανηγυρισμοί, όμως, του Αστέρα δεν κράτησαν πολύ, καθώς στο αμέσως λεπτό, ο Κάστρο με άπιαστη κεφαλιά, έπειτα από ωραία σέντρα του Σιλά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-1.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν την άμυνα της Ξάνθης και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την κόντρα και μάλιστα έφτασαν κοντά στο γκολ στο 69ο λεπτό, όταν μετά από κακή έξοδο του Αθανασιάδη, ο Πασαλίδης έβγαλε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπρίτο. 

Η ομάδα της Τρίπολης «απάντησε» στο 75', όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, αλλά ο Μανιάς που έσπασε έξυπνα το οφσάιντ, νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς σε τετ-α-τετ. Η ομάδα του Παντελίδη συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα και το σκορ δεν άλλαξε, με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Ιγκλέσιας στο 94’, την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζίφκοβτς!

Οι συνθέσεις:
Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (89' Μαντίντα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (46' Καλτσάς), Τσιλιανίδης (46' Ινσάλντο), Τόνσο, Μανιάς.
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά (57' Κασάδο), Λισγάρας, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Μεχία, Κίκε (73' Γέντρισεκ), Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης (61' Μπρίτο), Κάστρο.


Δείτε το 1-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το 2-0 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags