Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη για ΑΕΚ και Παπαπέτρου!
| 2018-02-04 08:30:00

Δήλωση-φωτιά Θεοδωρίδη για Παπαπέτρου και ΑΕΚ - Τι λέει για ΕΠΟ - Με ποιον είναι έξαλλος!

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά Θεοδωρίδη για Παπαπέτρου και ΑΕΚ - Τι λέει για ΕΠΟ - Με ποιον είναι έξαλλος!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για όλα!

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός ότι ο διαιτητής Παπαπέτρου κάνει λάθη μόνο εναντίον των... Πειραιωτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη που φιλοξενούνται στον «ερυθρόλευκο» Τύπο: «Πραγματικά με εξέπληξε η ανακοίνωση της ΕΠΟ. Δεν περίμενα να προσβάλει τον Ολυμπιακό με τόσο βάναυσο τρόπο. Ο κ. Γραμμένος οφείλει να ανακαλέσει, αλλιώς η τοποθέτηση της ομοσπονδίας θα σταλεί από τον Ολυμπιακό σε UEFA και FIFA, για να καταλάβουν όλοι το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ούτε οι βασικοί ανταγωνιστές μας δεν έχουν χρησιμοποιήσει τέτοια επιχειρηματολογία και είναι απορίας άξιο πως έδωσε την έγκρισή του ο κ. Γραμμένος για μία τέτοια ανακοίνωση.

Τόσο πολύ τον ενόχλησε η κριτική μας, ώστε να μας απειλεί με παραπομπή στα όργανα. Εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός δέχεται τόση λάσπη από όλους, αν και διαθέτει την καλύτερη ομάδα, όμως δεν είδαμε να πάει κανείς να πάει να απολογηθεί. Κι αν νομίζουν κάποιοι στην ΕΠΟ ότι θα επιβάλουν διαφορετικό καθεστώς, τότε είναι γελασμένοι.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει όλες αυτές τις ενέργειες για να επηρεάσει τον διαιτητή. Δεν το έχει ανάγκη κι αυτό ήταν χρόνια πρακτική των άλλων ομάδων. Όμως δεν μπορεί να ανέχεται κάποιους διαιτητές που κάνουν μόνιμα λάθη σε βάρος του και υπέρ των άλλων ομάδων. Αυτό είναι που βλέπει και η UEFA και στέλνει τους νέους εκπροσώπους της. Κι ας μας εξηγήσει ο κ. Γραμμένος πως και δεν έτυχε να κάνει ένα λάθος στο Περιστέρι ο Παπαπέτρου σε βάρος της ΑΕΚ; Πώς δικαιολογείται τέτοια συνέπεια και κάνει λάθη μόνον εναντίον του Ολυμπιακού; Ποια είναι η δική του ερμηνεία; Υπάρχει προγραμματισμός και στα λάθη;».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας για το αποψινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι και φυσικά θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με τον σεβασμό που της αρμόζει, όπως έγινε και στο ματς του Κυπέλλου, όπου ο κόσμος μας είχε άψογη συμπεριφορά. Το ίδιο θέλουμε να συμβεί κι απόψε. Οι παίκτες μας είναι σε άριστη κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags