Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Βαμβακούλα για Ολυμπιακό, Γκαρσία, Μιραλάς - «Ποιο ντέρμπι και ποια ΑΕΚ; Ο... ΠΑΟΚ»!
| 2018-02-04 13:30:00

Ατακάρες Βαμβακούλα για Ολυμπιακό, Γκαρσία, Μιραλάς - «Ποιο ντέρμπι και ποια ΑΕΚ; Ο... ΠΑΟΚ»!

του Γιώργου Κτενά
Ατακάρες Βαμβακούλα για Ολυμπιακό, Γκαρσία, Μιραλάς - «Ποιο ντέρμπι και ποια ΑΕΚ; Ο... ΠΑΟΚ»!

Απολαυστικός ο παλαίμαχος άσος στο sportdog.gr.

Προπονητής που κόβει το μάτι του και κάνει άμεσα παρεμβάσεις στη διάρκεια των αγώνων είναι ο Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε ακόμα για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι έχει άγχος για να πετύχει γκολ και να αποδείξει πράγματα, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη σπουδαιότητα που έχει για τους Ερυθρόλευκους η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πάντως, όπως τόνισε, το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μην κρίνει κάτι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ακόμα δύσκολα ματς, όπως την Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να είναι η ομάδα με το περισσότερο άγχος!

«Μετά το αποτέλεσμα που πήρε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, βρέθηκε με έναν πόντο πίσω από τον ΠΑΟΚ. Οπότε το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ θα πρέπει να το κερδίσει οπωσδήποτε. Έχει τις δυνατότητες για να το καταφέρει. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια του Κυπέλλου με εκείνα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι ο Ολυμπιακός στην έδρα του για το πρωτάθλημα εναντίον της ΑΕΚ. Είναι και μεγάλο όπλο η έδρα, ενώ και ο νέος προπονητής μαθαίνει τους παίκτες του σιγά-σιγά, από εδώ και πέρα έχει καταλήξει σε ποιους θα στηριχτεί μέσα στο επόμενο διάστημα», είπε αρχικά στο sportdog.gr ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο νίκης του Ολυμπιακού:

«Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το παιχνίδι θα αφήσει την ΑΕΚ 4 βαθμούς πίσω του. Αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα, και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν να περάσουν από την Τούμπα για παράδειγμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει άγχος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το άγχος πολλές φορές μεταφέρεται και πηγαίνει στον αντίπαλο, το άγχος είναι πολύ πιθανό να το έχει ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα».

Πώς περιμένετε να παίξει ο Ολυμπιακός σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι;

«Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι παίζει επιθετικά, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Και στα παιχνίδια, κάπου στο 55ο-60ο λεπτό, βάζει επιθετικό. Έχει καλό μάτι. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός παίζει με μικρότερες ομάδες, με όλο τον σεβασμό στην ιστορία τους, δηλαδή με ομάδες όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης, η Κέρκυρα κ.λπ., είναι προτιμότερο να παίζει με δύο επιθετικούς, παρά με τρία-τέσσερα χαφ».

Ποια είναι η άποψή σας για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού;

«Αυτό το διάστημα μαθαίνει την ομάδα και τους παίκτες της. Είδα ότι "κόβει" το μάτι του, κάνει αλλαγές στο 50΄- 55΄- 60΄ και δεν κοιμάται στον πάγκο. Δεν περιμένει να φτάσει το 80ο λεπτό για να παρέμβει στον αγώνα. Θα βρει τι χρειάζεται να κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός».

Πώς βλέπετε τη μεταγραφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό;

«Πήραμε τον Μιραλάς, αλλά θεωρώ ότι το μόνο που δεν πρέπει να κάνει τώρα είναι να κυνηγάει το γκολ, γιατί αγχώνεται. Πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να παίζει ελεύθερα, με τη μία. Τώρα παίρνει την μπάλα και κάνει γύρω-γύρω, γιατί είναι εμφανές ότι θέλει να αποδείξει πράγματα. Στην πορεία θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ. Τον αφήνει και ο προπονητής σε όλο το ματς, για να πιάσει ρυθμό, γιατί ήταν για καιρό εκτός αγώνων. Έχει όρεξη και στην πορεία θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και την καριέρα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags