04/02/18 - 14:57

Μεγάλη πρόβλεψη από παίκτη που «ζαχαρώνει» ο Ολυμπιακός: «Θα κερδίσει την ΑΕΚ»!

Πήρε θέση!

Sportdog Team
Μεγάλη πρόβλεψη από παίκτη που «ζαχαρώνει» ο Ολυμπιακός: «Θα κερδίσει την ΑΕΚ»!
2.562views 0shares

Ο λόγος γίνεται για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, του Αστέρα Τρίπολης, που σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 Radio 103,3:

Για την παρουσία του στο Αστέρα: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είμαι πολύ χαρούμενος. Παίζει ρόλο η τύχη και το γεγονός ότι η ομάδα πιστεύει σε νεαρά παιδιά και τους δίνει ευκαιρίες. Δεν πίστευα ότι θα ήμουν από την αρχή στις βασικές επιλογές και είχα σκοπό στην πρώτη ευκαιρία που θα μου έδινε ο προπονητής να τα έδινα όλα".

Για τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη: "Με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Έχει βοηθήσει όλη την ομάδα".

Για τη μάχη της 5ης θέσης: "Καμία ομάδα δε δείχνει φαβορί. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για την… παραγωγή Ελλήνων στόπερ: "Είναι πιο εύκολο για τον Έλληνα να παίξει στο εξωτερικό σε μία πιο αμυντική θέση. Πιο μπροστά άλλωστε και στην Ελλάδα παίζουν ποιοτικοί ξένοι. Μας ταιριάζουν οι θέσεις των αμυντικών, λόγω δύναμης και χαρακτήρα".

Για το αν σκέφτεται την προοπτική μεταγραφής σε ευρωπαϊκή ομάδα: "Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν έρθει θα το δεχτώ".

Για την ομάδα που παρακολουθεί περισσότερο: "Την Μπαρτσελόνα".

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Δε θα ήθελα να πω κάτι".

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης και θα νικήσει".

Για τους ξένους του Αστέρα Τρίπολης: "Όλοι είναι… Έλληνες, καθώς οι περισσότεροι, εκτός από δύο Αργεντινούς, είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτό μας έχει βοηθήσει στο να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο".

Για την προοπτική της εθνικής ομάδας: "Είναι το καλύτερο για κάθε αθλητή. Αν υπάρξει κάτι στο μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ