Facebook Pixel Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0
| 2018-02-04 19:06:00

«Βύθισε» την Κέρκυρα και ονειρεύεται Ευρώπη ο Λεβαδειακός!

Sportdog Team
«Βύθισε» την Κέρκυρα και ονειρεύεται Ευρώπη ο Λεβαδειακός!

Μεγάλη νίκη με 2-0 για τους Βοιωτούς!

Πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Κέρκυρα πήρε ο Λεβαδειακός, το οποίο του επιτρέπει να κάνει όνειρα πεντάδας!

Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 εντός έδρας χάρη σε γκολ του Μαρκόφσκι στο 49' και του Γιακουμάκη στο 66' και έφτασαν τους 24 βαθμούς. Βρίσκονται έτσι μόλις πόντους πίσω από Ξάνθη, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, που ισοβαθμούν στην 5η θέση με 28, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει στην μάχη της Ευρώπης. Αντίθετα, η Κέρκυρα γνώρισε ακόμα μια ήττα και παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, αφού είναι προτελευταία με 14 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 18', με τον Σπίνουλα να σώζει την Κέρκυρα με προβολή σε κοντινή προβολή του Μητρόπουλου.

Το γκολ που έψαχνε ο Λεβαδειακός το βρήκε τελικά στο 49', όταν ο Μαρκόφσκι εκεμταλλεύτηκε στην σέντρα του Τσαμπούρη και με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το τελικό 2-0 έγραψε στο 66' ο Γιακουμάκης πλασάροντας τον Γιαννακόπουλο μετά από λάθος του Αντέτζο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (91' Ομπιόρα), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60' Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

Κέρκυρα (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλα, Αναστασίου, Ιωάννου (58' Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70' Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

​Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Α. Χουσκόγλου (Θράκης), Α. Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags