Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάσα για την Λαμία, σταμάτησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες!
| 2018-02-04 19:12:00

Ανάσα για την Λαμία, σταμάτησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες!

Sportdog Team
Ανάσα για την Λαμία, σταμάτησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες!

Μοιρασιά 1-1, με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν την ανατροπή στο φινάλε.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με εκπληκτικό φάουλ του Πίτι (55΄) και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Ντιγκινί (70') μετά από τραγικός λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ στην συνέχεια παίζοντας με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μπούντνικ στο 65' με δεύτερη κίτρινη, έχασαν πολλές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή.

Με την ισοπαλία αυτή η Λαμία έφτασε τους 20 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +6 από την προτελευταία Κέρκυρα, η οποία έχασε στον Λεβαδειακό με 2-0. Οι Περιστεριώτες από την πλευρά τους, με την ισοπαλία αυτή, παρέμειναν μόνοι τέταρτοι με 38 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πίτι στο 55΄ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντιγκινί στο 70΄. Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπούντνικ στο 65ο λεπτό.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, η Λαμία ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη. Αυτό συνέβη στο 22ο λεπτό, όταν ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ, ο Παντελιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης έκανε σπουδαία απόκρουση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόλις στο 39ο λεπτό, όταν ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, μετά το κόρνερ του Γιαννούλη και την κεφαλιά - πάσα του Χατζηϊσαΐα, αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τη δοκό.

Οι συγκινήσεις, όμως, ήταν φυλαγμένες για το δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 55΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι, αλλά στο 65΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Μπούτνικ, που χρησιμοποίησε το χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί. Και επειδή ενός κακού ακολoυθούν, συνήθως, μύρια, ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 70΄: σε βαθιά μπαλιά του Μάντσον ο Πριντέτα μπερδεύτηκε με τον Παπαδόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί κι εκείνος έγραψε το 1-1 με πλασέ σε άδεια εστία. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανώλης Σκουλάς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 65΄ Μπούτνικ (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Μπούτνικ, Πίτι, Ασίγκμπα, Παπαδόπουλος - Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης 

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74΄ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (37΄ Πίτι), Βάντερσον (84΄ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (80΄ Κιβρακίδης), Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69΄ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69΄ Μπρούνο), Ουάρντα, Ντάουντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags