Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για το αν θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός!
| 2018-02-04 19:55:00

Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για το αν θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου για το αν θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός!

Απάντησε για τη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για το ρόστερ του, ενώ σχολίασε και τη νίκη επί της Κύμης.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να το κερδίσουμε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια, αλλά αμυντικά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είχαμε τη δυνατότητα να το παίξουμε με καλύτερη άμυνα. Η Κύμη έχει αθλητικούς ξένους, ενεργειακά το ματς ήταν απαιτητικό κι είχαμε ένα έλλειμμα ενέργειας λόγω της υπερπροσπάθεια με τη Φενέρμπαχτσε. Είχαμε καλή επιθετική μέρα. Με 5 παίκτες διψήφιο αριθμό πόντων, 25 ασίστ, 91% βολές και  61% στο δίποντο. Συγχαρητήρια στην Κύμη. 

Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία να καταλάβουν πως τέτοια ματς είναι επικίνδυνα. Το επίπεδο είναι τέτοιο που αν δεν παίξεις καλά θα χάσεις. Η άλλη ομάδα έχει μία εβδομάδα περιθώριο αν προετοιμαστεί. Σήμερα έκαναν παγίδες, πάντα κάτι ετoιμάζουν. Αυτό συμβαίνει και στα ξένα πρωταθλήματα όπως Ισπανία, Τουρκία και VTB. 

Δε γίνεται να νικάς πάντα με 30 πόντους παίζει κι άλλη ομάδα. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η Κύμη π.χ έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν την υποτιμήσεις, θα χάσεις το παιχνίδι. Μας έλειψε η παραπάνω επιθετικότητα στην άμυνα».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για μεταγραφή και συγκεκριμένα για τον Γιάκα Μπλάζιτς, τόνισε: «Μου είπαν πως γράφτηκε κάτι, γιατί εγώ δεν διαβάζω. Λέτε να έχουμε βγει στην αγορά και να μην το ξέρω εγώ; Εκπλήσσομαι όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Το δημοσίευμα είναι χωρίς υπόσταση. Συνεχίζουμε κανονικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags