Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή απάντηση Γιακουμάκη για το αν έκανε φάουλ στον Μποτία!
| 2018-02-04 22:41:00

Φοβερή απάντηση Γιακουμάκη για το αν έκανε φάουλ στον Μποτία!

Sportdog Team
Φοβερή απάντηση Γιακουμάκη για το αν έκανε φάουλ στον Μποτία!

Διαβάστε τι υποστήριξε ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε φάουλ στον Αλμπέρτο Μποτία πριν σημειώσει το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Πειραιά και ο Έλληνας φορ ρωτήθηκε για τη φάση σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο Γιακουμάκης παραδέχθηκε ότι πάνω στην ένταση της αναμέτρησης δεν κατάλαβε αν υπήρξε παράβαση ή όχι και θέλει να δει την φάση σε ριπλέι!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Η ανατροπή σε ματς με τον Ολυμπιακό δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Μας περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε άμεσα και να κάνουμε άμεσα το 1-1 και στην τελευταία φάση πήραμε το παιχνίδι».

 «Το σχέδιο του προπονητή ήταν να μπει ο Λόπες. Μόλις όμως μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού άλλαξε γνώμη. Δεν μιλήσαμε πολύ στον πάγκο. Άλλαξε απόφαση και μου είπε να σηκωθώ για να μπω. Δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Μου είπε να μείνω μπροστά και να κάνω αυτό που ξέρω και μπορώ. Όπως είπε και ο κόουτς ήταν σαν επιφοίτηση. Είχε άλλο πλάνο και ξαφνικά μου λέει «σήκω». Το πίστευα ότι θα μπω, ακόμα κι όταν ετοιμαζόταν ο Λόπες. Ένιωθα καλά πριν ξεκινήσει το ματς, ένιωθα καλά το σώμα μου όλη την εβδομάδα και δικαιώθηκα. Στη φάση του γκολ με βοήθησε ο Θεός, ήμουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και ήρθε το 1-2».

Για το γκολ: «Σκέφτηκα ότι η μπάλα δύσκολα θα περνούσε το δεύτερο δοκάρι και γι’ αυτό έπρεπε να βγω μπροστά. Ο Γκάλο με βρήκε και έτσι σκόραρα. Πάνω στην υπερένταση δεν μπορώ να σας πω αν ήταν φάουλ, θέλω να το δω κι εγώ το βράδυ. Να σας πω την αλήθεια δεν με απασχολεί κιόλας. Είναι μία μεγάλη νίκη, θα πανηγυρίσουμε ως το πρωί και από αύριο θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για τους υπόλοιπους στόχους μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Την Τετάρτη θα πάμε για την πρόκριση και θα παλέψουμε για τον τίτλο ως το τέλος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags