Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία, ΕΠΟ, Σαββίδη - «Έχει καταντήσει αηδία - Έκλαιγε ο Μποτία»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-04 22:48:00

Ξέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία, ΕΠΟ, Σαββίδη - «Έχει καταντήσει αηδία - Έκλαιγε ο Μποτία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Μαρινάκη για διαιτησία, ΕΠΟ, Σαββίδη - «Έχει καταντήσει αηδία - Έκλαιγε ο Μποτία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η... βόμβα για τα επεισόδια και το σχόλιο για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, τόσο για την εμφάνιση της ομάδας όσο και για τα λάθη του διαιτητή, που σύμφωνα με όσα είπε, έκριναν το αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο πέναλτι που ζητάνε οι Πειραιώτες για το μαρκαρισμα του Βράνιες στον Μποτία (για τον οποίο αποκάλυε ότι έκλαιγε στα αποδυτήρια), αλλά και για το σπρώξιμο του Γιακουμάκη στον Ισπανό στο 1-2, ενώ πέταξε… καρφάρες για τις διαιτησίες του ΠΑΟΚ στα ματς με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, δήλωσε αηδιασμένος από τον «πόλεμο» που δέχεται ο Ολυμπιακός από την διαιτησία και την ΕΠΟ,  υποσχέθηκε ότι θα παλέψουν για το καλύτερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια, αν και δήλωσε με νόημα, πως δεν ξέρουμε αν τα έκαναν οπαδοί των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Περιμένουμε πολλά περισσότερα. Όπως με έχουν πληροφορήσει έγιναν κάποια γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα και χωρίς δεύτερη κουβέντα τα καταδικάζουμε και λυπούμαστε. Αλλά πρέπει να πούμε πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και είναι πολύ σημαντικό και τι έγινε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τη διαιτησία. Όταν δεν σου δίνουν πεντακάθαρο πέναλτι, όταν το 2-1 γίνεται έπειτα από καθαρό επιθετικό φάουλ και όταν κατά τη διάρκεια του ματς τις αμφισβητούμενες φάσεις πάντα τις κερδίζει ο αντίπαλος δεν γίνεται και η ομάδα να αποδίδει το ίδιο καλά. Όταν συμβαίνει μάλιστα κάθε Κυριακή το ίδιο πράγμα. Τι έγινε παιδιά στο γήπεδο του Παναιτωλικού την προηγούμενη εβδομάδα; Τι έγινε στους Ζωσιμάδες; Στο 87’ δίνεται ένα αμφισβητούμενο πέναλτι το λένε άλλωστε και οι ίδιοι. Σήμερα ξεκίνησε το ματς και το πρώτο γκολ ήταν 2 μέτρα οφσάιντ και δεν υπάρχει αμφιβολία. Για αυτά τι λέει ο Σαββίδης; Μας έπρηξε 2 χρόνια για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο. Εσείς ως δημοσιογράφοι που έχετε γράψει εκατοντάδες, χιλιάδες μάλλον άρθρα είστε ευχαριστημένοι; Είναι αυτό εξυγίανση; Σας καλύπτει; Ότι έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι η χώρα φταίει ο Ολυμπιακός; Η εικόνα που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα είναι ωραία;

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επισήμανε:

Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Εχετε δει από την ΕΠΟ να βγάζει σε όλα αυτά τα χρόνια τέτοια ανακοίνωση εναντίον του Ολυμπιακού; Ο Ολυμπιακός δίνει τα περισσότερα χρήματα λόγω των μεταγραφών του στην ΕΠΟ και δεν υπάρχει σεβασμός. Η Κυβέρνηση τι κάνει για τον Ολυμπιακό; Για εμάς; Για όλους; Γνωρίζει εμείς τι τραβάμε; Το έχει σκεφτεί κανένας αυτό; Τι άλλο να κάνουμε; Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Εχουμε όμως όλους απέναντι μας. Γίνεται η μία αδικία πάνω στην άλλη άνθρωποι είναι και οι παίκτες χωρίς να θέλω να καλύψω κανέναν.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλά και έχουμε απαιτήσεις. Όταν αδικείται και όταν δεν παίζεις καλά, θέλει να παίξει ακόμα καλύτερα. Είναι πρωτοφανής αυτός ο πόλεμος. Το βλέπετε και εσείς. Πλέον έχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία, αυτό που βιώνουμε καθημερινά. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Ο,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει κάτω από δύσκολες συνθήκες και μέχρι τώρα κερδίζουμε. Εχουμε πάρα πολλούς απέναντί μας. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο, όμως, εμείς θα συνεχίσουμε. Ενισχυθήκαμε για να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Δεν μας αφήνουν. Είμαι απογοητευμένος με το τι συμβαίνει και με όλο αυτόν τον πόλεμο.

Για το αν είναι απογοητευμένος με τα επεισόδια ή με την εικόνα: «Εγώ θα σας πω την αλήθεια. Για άλλη μια φορά δεν τα είδα, τα είδα στο βίντεο. Τα καταδικάζω τα επεισόδια. Πρέπει, όμως, να δούμε εάν αυτοί που έκαναν είναι όντως οπαδοί του Ολυμπιακού.  Σήμερα είχαμε μια περίεργη ημέρα, υπήρχε πολύς κόσμος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, υπήρχε ένταση και πρέπει να το ψάξουμε. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν τυχαία. Είναι διαφορετικό όταν δεν σου δίνουν πέναλτι. Είσαι 1-0, 2-0 μπροστά, και έχεις άλλη ψυχολογία.

Για την επόμενη ημέρα: «Εμείς θα παλέψουμε. Μας αρέσει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Φυσικό είναι. Θα τα παρατήσουμε;»

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί: «Μπορούμε να βελτιωθούμε. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερος. Παίζει ρόλο στη ψυχολογία των παικτών κάθε φορά που κερδίζουν κάτι και τους δίνουν αυτό που δικαιούνται. Ανθρωποι είναι και αυτοί. Ο Μποτία έκλεγε στα αποδυτήρια. Τι να κάνει; Τον πνίγει η αδικία. Αυτό δεν λέει κάτι για εσάς;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags