Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταγγελία Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας - Τι είπε ο Καραπαπάς για τα δακρυγόνα!
| 2018-02-04 23:42:00

Καταγγελία Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας - Τι είπε ο Καραπαπάς για τα δακρυγόνα!

Sportdog Team
Καταγγελία Ολυμπιακού κατά της Αστυνομίας - Τι είπε ο Καραπαπάς για τα δακρυγόνα!

Τι δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των Ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία σε καταγγελία κατά της Αστυνομίας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως, επειδή άναψαν δακρυγόνα μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ο Κώστας Καραπαπάς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τα επεισόδια στη λήξη της αναμέτρησης και απάντησε με καταγγελίες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο κ. Καραπαπάς τόνισε αρχικά ότι τα επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα μεταφέρθηκαν έξω από τα γήπεδο μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για πρωτοφανή ένταση στην δράση των αστυνομικών δυνάμεων κατήγγειλε τα ΜΑΤ ότι έκαναν χρήση δακρυγόνων χωρίς να συμβεί το παραμικρό και ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τους παρακαλούσαν να μην το κάνουν!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Πριν από το παιχνίδι είχαμε επεισόδια, τα οποία μεταφέρθηκαν προφανώς από το κέντρο της Αθήνας και συνεχίστηκαν στον δρόμο, εδώ.

Ήταν πρωτοφανής για μία ακόμη φορά η ένταση των αστυνομικών δυνάμεων. Το είχαμε καταγγείλει και πέρσι, θυμάστε τι είχε γίνει μέσα στα ίδια μας τα αποδυτήρια. Σήμερα δύο διμοιρίες των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο. Απ ότι είδατε κι εσείς, οι ομάδες και οι διαιτητές πήγαν με απόλυτη ασφάλεια στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τους πήραν και τους οδήγησαν στα αποδυτήρια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθυστέρησαν, άνοιξαν λεκτική διαμάχη με τους σεκιούριτι χωρίς να γίνει το παραμικρό. Κι εκείνη την ώρα, η επιλογή ήταν να φύγει μία διμοιρία από το κέντρο του γηπέδου και να πάει στη Θύρα 7.

Τι να σας πω; Αν εσείς το βρίσκετε λογικό, τι να πω; Έχω σηκώσει προ πολλού τα χέρια ψηλά με αυτά που βλέπω και τις συμπεριφορές που βλέπουμε. Είναι λογικό όμως αυτό, όταν όλα είναν εναντίον μας. Τι σας κάνει εντύπωση; Τα χημικά και τα δακρυγόνα, που παρακαλάγαμε να μην τα ανοίξουν; Δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν μερικοί από αυτούς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags