Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Βασιλάκη: «Δεν είναι πέναλτι του Βράνιες, δεν βλέπω να κάνει κάτι ο Γιακουμάκης» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-02-05 00:32:00

«Βόμβες» Βασιλάκη: «Δεν είναι πέναλτι του Βράνιες, δεν βλέπω να κάνει κάτι ο Γιακουμάκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Βόμβες» Βασιλάκη: «Δεν είναι πέναλτι του Βράνιες, δεν βλέπω να κάνει κάτι ο Γιακουμάκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις αμφισβητούμενε φάσεις του ντέρμπι.

Ο Περικλής Βασιλάκης μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ ανάλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι από το Γ. Καραϊσκάκης, όπου η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 από το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 81’, κατάφερε να φύγει με το διπλό με τέρματα των Τσιγκρίνσκι στο 87’ και Γιακουμάκη στο 94’.

Ο Καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως ο διαιτητής Παπαπέτρου χάρισε την κίτρινη σε Βράνιες και Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στον Οφόε στο δεύτερο, σημείωσε όμως πως ήταν λάθος η πρώτη κάρτα στον Μποτία, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με δεύτερη κίτρινη.

Όσον αφορά τις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, που ζητάει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βράνιες στον Μποτία και επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη πριν το 1-2, τόνισε πως δεν βλέπει κάποια παράβαση.

Για την πρώτη φάση σημείωσε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού περισσότερο πέφτει μόνος του, ενώ για το γκολ της ΑΕΚ, συμπλήρωσε ότι: «δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι στο γκολ του Γιακουμάκη για το 1-2, αν και δεν με βοηθάει η λήψη. Το χέρι πάντως του παίκτη της ΑΕΚ περνάει μπροστά και πέφτει ο παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν βλέπω κάτι παραπάνω…»!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags