Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο βασικός του αντίπαλος για τίτλο»!
| 2018-02-05 14:08:00

«Εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο βασικός του αντίπαλος για τίτλο»!

Sportdog Team
«Εμφάνιση πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο βασικός του αντίπαλος για τίτλο»!

Ποιος έδωσε προβάδισμα τίτλου στον Δικέφαλο του Βορρά;

Εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, αλλά και με την γενικότερη παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο πρώην προπονητής των "ασπρόμαυρων" έδωσε προβάδισμα τίτλου στους Θεσσαλονικείς και τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι η βασική διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Αρχικά σχολίασε: «Παίρνει ένα προβάδισμα γιατί έχει τους διεκδικητές στην έδρα του. Αυτό είναι θεωρητικό αλλά στην πράξη θα δείξει εάν έχει τις δυνατότητες αυτές ο ΠΑΟΚ. Έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση χθες, μια εμφάνιση πρωταθλητή».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Μου αρέσει πολύ. Ήταν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα. Η συνολική του παρουσία ήταν πολύ καλή, είχε συνεχή κίνηση, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς, διεκδίκησε μπάλες και έκανε αυτά που πρέπει να κάνει ένα μοντέρνο σέντερ φορ».

Για το ντεμπούτο του Αζεβέδο: «Έχει καλό βιογραφικό αλλά το μειονέκτημα του είναι η απουσία από τη δράση. Δεν ξέρω εάν ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια να ετοιμάσει ένα ποδοσφαιριστή και να τον βάλει στα δύσκολα. Η αμυντική τακτική της ομάδας λειτουργεί πολύ καλά και κάτι που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να το αλλάξεις».

Για το ποιον υπολογίζει περισσότερο ως αντίπαλο του ΠΑΟΚ για τον τίτλο, τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ: «Σαφέστατα την ΑΕΚ. Έχει τον περισσότερο κόσμο, παίζει καλά και είναι μέσα σε τρεις στόχους αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Εάν δεν έχεις τις βάσεις και το υλικό δεν παίζεις ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα του προπονητή ξέρει τι ζητάει γυαλίζει το μάτι τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags