Facebook Pixel Sportdog.gr | Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα – Τρελή απάντηση ΑΕΚτζή σε Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-05 17:55:00

Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα – Τρελή απάντηση ΑΕΚτζή σε Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Κον-troll και σουτ
Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα – Τρελή απάντηση ΑΕΚτζή σε Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ποιο ήταν το μήνυμα της χειρονομίας.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, επικρατώντας του Ολυμπιακού με επική ανατροπή στο τέλος. Οι κιτρινόμαυροι ξέσπασαν σε ξέφρενα πανηγύρια κάτι που φάνηκε από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσα από τα αποδυτήρια.

Εκεί εκτυλίχθηκαν μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να γιορτάζουν το παλικαρίσιο τρίποντο με μοναδικό τρόπο. Όλοι τους έγιναν μία αγκαλιά, ενώ έπεσε και το καθιερωμένο μπουγέλο.

Ένας από αυτούς όμως έκανε μία χειρονομία. Ο λόγος για τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έβαλε τα δύο του χέρια στα μάτια του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι η ΑΕΚ βλέπει τον Ολυμπιακό με τα κυάλια, από κάτω της, στη βαθμολογία.

Στην ουσία ο Πορτογάλος μέσος του Δικεφάλου απάντησε σε παρόμοια χειρονομία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Μετά το 0-0 της ΑΕΚ στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ξάνθης και πέρασε στην κορυφή τη 18η αγωνιστική. Την επόμενη ημέρα, Ταχτσίδης, Μιραλάς, Φορτούνης, Πάρντο και Κούτρης έβγαλαν σέλφι από τα αποδυτήρια, δείχνοντας με τα χέρια τους το σκορ.

Ο Πάρντο ήταν αυτός που έκανε την κίνηση με τα κυάλια και το βράδυ της Κυριακής πήρε την απάντηση από τον Σιμόες, ο οποίος τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags