Facebook Pixel Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό και Κουρμπέλη!
| 2018-02-05 20:40:00

Σκάει «βόμβα» το καλοκαίρι; Τρελό σενάριο για «φλερτ» του Ολυμπιακού με άσο του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Σκάει «βόμβα» το καλοκαίρι; Τρελό σενάριο για «φλερτ» του Ολυμπιακού με άσο του ΠΑΟ!

Τι συνέβη τον Γενάρη και τα σενάρια για Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός διανύει κρίσιμη περίοδο, η οποία αναμένεται να είναι καθοριστική για την επιβίωση του συλλόγου, και το εσωτερικό της ομάδας θυμίζει… καζάνι που βράζει.

Η τελευταία εξέλιξη που έφερε αναταραχή ήταν η απόλυση του Αγησίλαου Τουμαζάτου, του ανθρώπου που ουσιαστικά «έτρεχε» τα περισσότερα ζητήματα στην ομάδα. Πλέον, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τα ζητήματα του συλλόγου αναλαμβάνει να διευθετήσει η τετραμελής επιτροπή των Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Στάμου και Σφυρή.

Πάντως, η απομάκρυνση του Τουμαζάτου έφερε «παγωμάρα» στο εσωτερικό του συλλόγου, αλλά και γκρίνια από τους εργαζομένους της ΠΑΕ εξαιτίας της αποζημίωσης του πρώην παράγοντα του Τριφυλλιού και των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.

Παράλληλα, προ των πυλών θεωρείται πως είναι η κτηριακή μετεγκατάσταση των γραφείων του συλλόγου εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών.

Οι φήμες για ανανέωση Ουζουνίδη και Κουρμπέλη-Ολυμπιακό

Κατά τα άλλα, κυκλοφορούν ορισμένα σενάρια για τον Παναθηναϊκό, τα οποία όμως δεν φαίνεται να ευσταθούν.

Ένα από αυτά υποστηρίζει ότι πραγματοποιήθηκε επαφή της διοίκησης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του Εβρίτη τεχνικού. Πάντως, από τις πληροφορίες μας δεν προκύπτει κάποια τέτοια εξέλιξη. Άλλωστε, η κατάσταση στην ομάδα βρίσκεται σε οριακό σημείο και το αύριο θεωρείται αβέβαιο. Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης μοιάζει να είναι εκτός πραγματικότητας τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ πολύ δύσκολα θα γινόταν δεκτή από την πλευρά του Ουζουνίδη δίχως εγγυήσεις για το μέλλον.

Επίσης, έχει γραφτεί ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρξε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ τονίζεται ότι δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι!

Και αυτό το σενάριο, πάντως, δεν δείχνει να έχει βάση στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός δεν «ψαχνόταν» για μεταγραφή στο κέντρο.

Αναφορικά με τα σενάρια για το καλοκαίρι, είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο αρχηγός του Τριφυλλιού αρνήθηκε να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα. Συνεπώς, φαντάζει δύσκολο να δούμε τέτοια κίνηση από την πλευρά των Ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags