Facebook Pixel Επίθεση Αλεξανδρή στον Κετσετζόγλου!
| 2018-02-05 21:20:00

Τρομερή επίθεση Αλεξανδρή σε δημοσιογράφο της ΑΕΚ: «Όταν σε πετύχω, θα σου δείξω»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερή επίθεση Αλεξανδρή σε δημοσιογράφο της ΑΕΚ: «Όταν σε πετύχω, θα σου δείξω»! (ΦΩΤΟ)

Βαριές εκφράσεις από τον παλαίμαχο επιθετικό!

Ο Αλέκος Αλεξανδρής προέβη σε ανάρτηση στήριξης υπέρ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ, γεγονός που προκάλεσε την απάντηση του Κώστα Κετσετζόγλου,

Ο γνωστός ρεπόρτερ της Ένωσης δημοσίευσε στο Facebook την είδηση της ανάρτησης του Αλεξανδρή συνοδεύοντάς τη με το μήνυμα «50 ευρώ»!

 

Η δημοσίευση του Κετσετζόγλου δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος πρόεβη σε επίθεση με «βαριές» εκφράσεις κατά του γνωστού δημοσιογράφου, γράφοντας το εξής στο Facebook:

«Στην ζωη μου την ποδοσφαιρικη εχω ακουσει τα μυρια οσα απο αντιπαλους φιλαθλους σε ολα τα γηπεδα χωρις να αντιδρασω η να προσβαλω κανεναν τους… το ιδιο συνεχιζω να κανω τωρα ασχολουμενος μονο με την ομαδα που αγαπω χωρις να προσβαλω η να θιξω καμια ομαδα κ κανενα οπαδο της... αλλα εσενα ρε καρ@@@η ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ οταν θα σε συναντησω κ να σαι σιγουρος οτι θα σε συναντησω θα σου εξηγησω αντρικεια τι εστι πενηνταρικο που γραφεις και που θα στο βαλω επισης... εχεις ξεφυγει εντελως και θα στο δειξω τον δρομο οχι στα σαιτ και στα φεις αλλα παντελονατα και αντρικεια μουρη με μουρη... δημοσιογραφακι της πλακας»!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags