Facebook Pixel Αδιανόητο «έγκλημα» στον Παναθηναϊκό με Γιακουμάκη - Sportdog.gr
| 2018-02-05 21:58:00

Αδιανόητο «έγκλημα» με Γιακουμάκη - Ποια κορυφαία ελληνική ομάδα τον έχασε, ποιος τον «έκοψε»

Sportdog Team
Αδιανόητο «έγκλημα» με Γιακουμάκη - Ποια κορυφαία ελληνική ομάδα τον έχασε, ποιος τον «έκοψε»

Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει από χθες...

O Γιώργος Γιακουμάκης αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας στην ΑΕΚ, αφού το γκολ του στην εκπνοή του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χάρισε στην Ένωση μια τεράστια νίκη με 2-1 μέσα «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός επιθετικός έζησε χθες τη μεγαλύτερη στιγμή της θητείας του στον Δικέφαλο, η οποία  άρχισε το περασμένο καλοκαίρι, αν και ο παίκτης είχε «κλείσει» στην Ένωση από τον Δεκέμβριο του 2016.

Εκείνη την περίοδο, πάντως, ο παίκτης είχε «παίξει» δυνατά και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ουσιαστικά τον έχασε μέσα από τα χέρια του.

Ο Κρητικός επιθετικός ήταν πελάτης του τότε μάνατζερ, Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος όμως ετοιμαζόταν να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και πριν την επίσημη πρόσληψη του «Λύμπε», φέρεται να εξετάστηκε το ενδεχόμενο του να «καπαρώσει» και τον τότε άσο του Πλατανιά.

Ωστόσο, για τον παίκτη, είχε κάνει δυναμικό «μπάσιμο» η ΑΕΚ και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (προτού αναλάβει τον Παναθηναϊκό φυσικά) για την απόκτηση του Κρητικού φορ.

Όπως φημολογείται, μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης (που είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό 20 ημέρες νωρίτερα) και το τεχνικό του τιμ δεν έδειξαν ιδιαίτερα… ζεστοί για την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, με αποτέλεσμα να μην ασκήσουν πίεση στον Νίκο Λυμπερόπουλο και ο πρώην άσος του Πλατανιά να «κλείσει» στην ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά την πρόσληψη του πρώην ατζέντη του στο Τριφύλλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags