Facebook Pixel «Καυτές» ατάκες Σαββίδη για Λάρισα και... Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-05 23:36:00

«Καυτές» ατάκες Ιβάν για Λάρισα και... Ολυμπιακό - Τι «διαταγή» έδωσε, όλα στο κόκκινο

Sportdog Team
«Καυτές» ατάκες Ιβάν για Λάρισα και... Ολυμπιακό - Τι «διαταγή» έδωσε, όλα στο κόκκινο

Γιατί «τρελάθηκε» στα Γιάννινα το αφεντικό του ΠΑΟΚ.

Γελούσαν μέχρι και τα… μουστάκια του Ιβάν Σαββίδη χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έφτασε με ελικόπτερο στα Γιάννενα μαζί με τους δυο γιους του, Γιώργο και Νίκο και αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι είδε άλλωστε την ομάδα του να κερδίζει με 3-1 τον ΠΑΣ και να παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ενώ όμως αρκετοί είναι οι οπαδοί που σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 25 Φεβρουαρίου, ο Ιβάν Σαββίδης έχει… άλλα στο μυαλό του.

«Δεν πρέπει να σταματήσουμε. Τώρα πρέπει να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και μετά να κερδίσουμε τη Λάρισα. Η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και ενωμένη γιατί ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα για να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια», έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου του Βορρά, που δεν θα δώσει το «παρών» στο Περιστέρι την Πέμπτη αλλά θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του τη Δευτέρα στην Τούμπα, για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags