Facebook Pixel Sportdog.gr | Φωτιά οι ατάκες του Κυριάκου: «Στήθηκε θέατρο την Κυριακή...» - Τι είπε για Σαββίδη, Μαρινάκη
| 2018-02-06 13:23:00

Φωτιά οι ατάκες του Κυριάκου: «Στήθηκε θέατρο την Κυριακή...» - Τι είπε για Σαββίδη, Μαρινάκη

Sportdog Team
Φωτιά οι ατάκες του Κυριάκου: «Στήθηκε θέατρο την Κυριακή...» - Τι είπε για Σαββίδη, Μαρινάκη

Αποκαλυπτικός ο Κυριάκος Κυριάκος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Mεταξύ άλλων, είπε o υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον FAIR PLAY 96,1:  

«Ό,τι και αν προσπαθούν ορισμένοι να περάσουν πως έγινε στα Γιάννενα, επί τοις ουσίας δεν έγινε τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κανέναν. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο δύσκολο είναι να συγκρατηθεί η λαχτάρα του κόσμου, αλλά στους εκτός έδρας αγώνες πρέπει να σεβαστούμε τους όρους που βάζουν οι γηπεδούχοι και η αστυνομία. Στα Γιάννενα υπήρχε μια δυσκολία λόγω του όγκου των εκδρομέων, αλλά μέσα από την συνεργασία των δυο ΠΑΕ και της αστυνομίας όλα πήγαν καλά. Δεν έγινε τίποτα επιλήψιμο και όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων. Ο ΠΑΣ Γιάννενα μας φιλοξένησε άψογα και έκανε ότι μπορούσε για να γίνει ο αγώνας ομαλά, όπως και έγινε. Οι άνθρωποι βοήθησαν και τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη θέση, μόνο εμείς μπορούμε να πέσουμε, δεν μπορεί να μας ρίξει κανένας. Αυτό το λέω χωρίς κανενός είδους αλαζονείας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι πρώτη εκ των πραγμάτων μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να βγει πρώτη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βέβαια και οι δύσκολες στιγμές, σε αυτές χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας βοηθήσει να μην πέσουμε. Αυτή η ομάδα, με το μέταλλο που αποκτά και την τρομερή δουλειά του Λουτσέσκου, πιστεύω πως θα πάρει όσους βαθμούς χρειάζεται για να έχουμε μία υπέροχη διαδρομή μέχρι τις 12 Μαΐου, όποτε και είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου».

Για τον Κ. Σαββίδη: «Όλοι αξίζουν το πρωτάθλημα. Ο κ. Σαββίδης όμως λίγο περισσότερο. Το θέλει πολύ, είναι προτεραιότητα στη ζωή του, έχει κάνει παράλογες επενδύσεις για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο, έχει γυρίσει λίγο την πλάτη του στις επιχειρήσεις που έχει και ασχολείται καθημερινά με τη μεγάλη του αγάπη».

Για τις δηλώσεις Μαρινάκη: «Ούτε φυσικά χλευαστικά όπως έκαναν αυτοί τόσα χρόνια, αλλά ούτε και επί της ουσίας, θα ασχοληθούμε με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει την ομάδα του. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας, τον κόσμο μας, τα γραφεία μας και να πάμε στην τελική ευθεία ενωμένοι.  Έχουμε κάνει πολλούς αγώνες και για την ομάδα μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλο κόστος, ακόμα και για εμάς. Κάθε φορά ο πρωτοπόρος έχει την τύχη στα χέρια της και εμείς πρέπει να κάνουμε κάθε λεπτό της ημέρας να έχει την δική του σημασία, ούτως ώστε τον Μάιο να πανηγυρίσουμε».

Και ακόμη: «Δεν είναι ευχάριστο για πολλούς το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος. Είναι λογικό σε αυτή την τελική ευθεία, να χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα, για να αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτοί που χρόνια εφαρμόζουν αυτές τις μεθόδους, θα κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο. Στήθηκε ένα θέατρο την Κυριακή το βράδυ, λες και εμείς δεν ζούσαμε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς που βρισκόμαστε εντός της ομάδας πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στον στόχο, ο καθένας μέσα από τον δικό του ρόλο και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στον τίτλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν, απάντησε: «Δεν βλέπω μακριά, έχω… μυωπία. Τα ντέρμπι για εμάς είναι τα επόμενα παιχνίδια. Πρώτα για το Κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα με την Λάρισα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάμε χαλαρά σε αυτά τα παιχνίδια».

Σε ότι αφορά ειδικά το παιχνίδι στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 2-0: «Τίποτα δεν έχει κριθεί. Παίζουμε με την πιο συνεπή ομάδα του πρωταθλήματος, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό και να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε προβλήματα. Ο στόχος του Κυπέλλου είναι δυνατός στόχος. Έχουμε στερηθεί πολλούς τίτλους και πρέπει να αρχίσουμε να συλλέγουμε τρόπαια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags