17/01/11 - 22:01

Τα πήραν στον Πειραιά με τον ατζέντη του Μιραλάς

Τα έχουν πάρει στο... κρανίο στον Πειραιά με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς.

Τα πήραν στον Πειραιά με τον ατζέντη του Μιραλάς
21.483views 0shares

Κύκλοι του Ολυμπιακού έλεγαν πριν από λίγη ώρα ότι τα σημερινά βελγικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα, είναι... δάκτυλος του εκπροσώπου του παίκτη, Ροζέρ Ενροτό.

Όπως ισχυρίζονται στο... λιμάνι, εδώ και καιρό ο ατζέντης του παίκτη ζητάει το «δωράκι» του και επειδή του έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να τον «κεράσουν» ούτε την... τρίτη πίτσα - δώρο, έχει ξεκινήσει μια αναμπουμπούλα προκειμένου να πιέσει καταστάσεις.

Οι σκέψεις που κάνουν στον Πειραιά, είναι να τον βγάλουν εντελώς στην απ’ έξω και να τρέξουν το θέμα μόνοι τους κάνοντας τις επαφές απευθείας με τη Σεντ Ετιέν και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα πάντως αναμένεται να έχει... ψωμί μιας και οι μέρες για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Βέλγου μειώνονται επικίνδυνα. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα αγοράς του με 2.5 εκατομμύρια ευρώ αρκεί να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι την 31η Γενάρη. Αν παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε συζήτηση για αγορά του θα ξεκινήσει από μηδενική βάση...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ