Facebook Pixel «Ρωτήστε την διοίκηση και όσους με θέλουν»
| 2011-01-17 22:04:00

«Ρωτήστε την διοίκηση και όσους με θέλουν»

«Ρωτήστε την διοίκηση και όσους με θέλουν»

Έκπληκτοι έχουν μείνει οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι με τα συνεχόμενα πανέμορφα γκολ που πετυχαίνει ο Αντελίνο Βιερίνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σήμερα άλλη μία ιστοσελίδα της πατρίδας του ασχολείται μαζί του, ενώ σε αυτή υπάρχουν και δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του.

Ο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε πως την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία παρέπεμψε όσους ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα να ρωτήσουν τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «portugoal.net», τόνισε αρχικά:  «Η διαφορά είναι ότι φέτος έχω θέσει καινούριους στόχους και προσπαθώ να σκοράρω με μακρινά σουτ. Σε σχέση με την περυσινή χρονιά έχω βελτιώσει την ακρίβεια στο σουτ μου, έχω δουλέψει σκληρά γι' αυτό και θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι».

Για το παιχνίδι στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό και την νίκη του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος άσος τόνισε, «ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα, είχε ποιοτικότερους παίκτες, όμως σε κάποια παιχνίδια πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου και αυτό ακριβώς συνέβη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει και να πάρει τους 3 βαθμούς, κάτι που τελικά καταφέραμε».

Όσον αφορά το μέλλον του και τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτησή του, σχολίασε: «Δε θέλω να πω τίποτα για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση και τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για μένα. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους στόχους της. Έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα του τύπου για μένα, όμως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και στις υποχρεώσεις της.

Η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζουμε στο Europa League και στο Κύπελλο, ενώ είμαστε ψηλά και στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη, να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, είμαστε πολύ μακριά από την πρώτη θέση, όμως θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε, ώστε να μπούμε στα πλέι οφς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε εκεί»,
ήταν οι δηλώσεις του 24χονου άσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags