Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ντροπή αυτό που έγινε τότε» - Τρομερή ατάκα Χιμένεθ για Λάζαρο και Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-07 23:20:00

«Ντροπή αυτό που έγινε τότε» - Τρομερή ατάκα Χιμένεθ για Λάζαρο και Γκαρσία!

Sportdog Team
«Ντροπή αυτό που έγινε τότε» - Τρομερή ατάκα Χιμένεθ για Λάζαρο και Γκαρσία!

Αποκαλυπτικός ο Ισπανός τεχνικός.

Με αποθεωτικά σχόλια για τους Λάζαρο, Βράνιες και Μπακάκη εκφράστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, που φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει τα περαστικά του στον κόουτς του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία. 

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το πλάνο που είχε και μάλιστα ρωτήθηκε για το περίφημο 6-0 από τον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ήταν ντροπή".

Αναλύτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι οι αλλαγές του πάντα πετυχαίνουν: «Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έχω την υγεία μου. Επειδή μιλάμε για υγεία, να ευχηθώ περαστικά στον Όσκαρ. Να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε σχέση με την ερώτηση είχαμε ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που δεν κερδίζουμε. Η ιδέα που είχα ήταν να τελειώσουν οι Λάζαρος, Αραούχο και Γαλανόπουλος. Ο τραυματισμός του Λόπες έφερε νωρίτερα την αλλαγή».

Για το αν θεωρεί ότι ο Λάζαρος θα βοηθηθεί από το γκολ: «Στο Λάζαρο όπως σε όλους τους παίκτες υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες στιγμές. Στον Λάζαρο μένει πολύ ποδόσφαιρο και μακάρι να είναι στην ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να βρεις Έλληνα με την πάσα και το σουτ του Λάζαρου. Είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στην ομάδα. Είναι ένας εκρηκτικός παίκτης που όταν δεν του βγαίνουν τα πράγματα υπάρχει διαφορά. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόθεση του Λάζαρου και την προσπάθειά του. Ένας επιθετικός όταν σκοράρει είναι χαρούμενος».

Για το αν το μυαλό του πηγαίνει πίσω: «Eίναι ένας λογαριασμός στον οποίο δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Αυτό που συνέβη εκείνον τον χρόνο ήταν ντροπή και το αφήνω εδώ. Εσείς ίσως ξέρετε περισσότερα».

Για το ότι ο Λάζαρος έμεινε εκτός 11αδας: «Όταν μία ομάδα όπως η ΑΕΚ συμμετέχει σε τρεις αγώνες θα πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζεται ροτέισον. Εγώ είμαι από τους παλιούς παίκτες αλλά δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζεται ροτέισον. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο απαιτητικό. Τα προγράμματα είναι όλο και πιο πιεσμένα. Οι παίκτες θέλουν τέτοια παιχνίδια όμως αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες που θα παίξουν αλλαγή. Ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας ότι έπρεπε να μπούμε για να πάρουμε το ματς. Ένας καλός Ολυμπιακός μας ανησύχησε μόνο με το γκολ από στατική φάση. Έχει αξία γιατί ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση».

Για την δήλωση ανθρώπου του Ολυμπιακού ότι το ρόστερ της ΑΕΚ είναι για 9η – 10η θέση: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσπαθώ να βγάλω την μέγιστη παραγωγικότητα από τους παίκτες μου. Είναι καλύτερα παίκτης επιπέδου 6 και να βγάζει 8 από το αντίστροφο».

Για το ότι ζητούσε από τον κόσμο να ξεσηκωθεί: «Ο κόσμος μας βοηθά πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα και εκείνοι όπως και η ομάδα να χαλαρώσει. Γιαυτό θα ζητούσα από τους οπαδούς να κάνουν μία προσπάθεια το ΟΑΚΑ να μην είναι ψυχρό όταν δεν παίζουμε ντέρμπι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο».

Για την εμφάνιση του Βράνιες: «Όλοι ξέρουμε τι είναι ο Βράνιες όταν είναι συγκεντρωμένος και σκέφτεται την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τέτοιους παίκτες. Το να τους έχω είναι μεγάλη χαρά για μένα. Ο Μπακάκης είναι εξαιρετικός αμυντικός. Στο επόμενο συμβούλιο την προμήθεια θα την πάρω εγώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags