Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τεσσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Πανιώνιος!
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-07 23:35:00

Με τεσσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
Με τεσσάρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Πανιώνιος!

Διέλυσε με 4-1 τη Λαμία και πήρε σπουδαία πρόκριση.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Πανιώνιος στην ρεβάνς των προημιτελικών απέναντι στη Λαμία, αφού επικράτησε με το ευρύ 4-1, σφραγίζοντας με επιβλητικό τρόπο την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο 17' ο Ντουρμισάι άνοιξε τον χορό των γκολ για τους Κυανέρυθρους και στο 31' ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, "κλειδώνοντας" από νωρίς την πρόκριση, σε συνδυασμό με τη νίκη των Νεοσμυρνιωτών με 1-0 στο πρώτο ματς.

Το υπόλοιπο παιχνίδι στη Λαμία είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Βάντερσον στο 40', όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, ένα με τον Ντουρμισάι στο 55' και ένα με τον Λάμπρου στις καθυστερήσεις για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: Mελίσσας, Πριντέτα (56’ Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Όμο (36’ Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πίτι, Τσούκαλος (46’ Καραγιάννης), Βάντερσον.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74’ Λάμπρου), Ουάσινγκτον, Σαββίδης, Μασούρας (58’ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65’ Νίλσεν)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags