Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίθεση Κούγια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά: «Τελείωσαν οι θυγατρικές ομάδες»!
| 2018-02-08 00:33:00

Επίθεση Κούγια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά: «Τελείωσαν οι θυγατρικές ομάδες»!

Sportdog Team
Επίθεση Κούγια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά: «Τελείωσαν οι θυγατρικές ομάδες»!

Τι δήλωσε για τον σύλλογο των Ιωαννίνων και η λογομαχία του με τον Γιάννη Πετράκη!

Η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση, όμως το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα ήταν ακόμα πιο επεισοδιακό από όσα συνέβησαν στο χορτάρι!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προπονητή του ΠΑΣ, παρενέβη ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε δύο γκολ με δύο φάουλ. Δεν έπιασε τη μπάλα ο τερματοφύλακάς μας»!

Ως αποτέλεσμα, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ των δυο ανδρών:

Πετράκης: «Αφού τοποθετηθήκατε, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μανθάτη, είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Εσείς τα βάζετε όλα. Το ίδιο έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Να είμαστε δίκαιοι. Εγώ πάντα είμαι με το δίκαιο και την αλήθεια».

Κούγιας: «Εμείς είμαστε ομάδα που έρχεται, εσείς είστε ομάδα που έχει τελειώσει. Και ηθικά, μετά το παιχνίδι της Κυριακής (εντός έδρας ήττα 1-3 από τον ΠΑΟΚ). Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τελειώσει και ηθικά».

Εν συνεχεία, στη δική του τοποθέτηση ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον ΠΑΣ και τον Πλατανιά λέγοντας ότι «οι θυγατρικές ομάδες έχουν τελειώσει»!

Μεταξύ άλλων είπε: «Όποιος παρακολουθεί τις προπονήσεις, όποιος παρακολουθήσει εκτός γηπέδου, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα καταλάβει γιατί η ΑΕΛ είναι η ομάδα που έρχεται. Και δεν το είπα τυχαία πριν αυτό στον κ. Πετράκη. Οι θυγατρικές ομάδες τελειώνουν. Ο Πλατανιάς θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως κι άλλες ομάδες στο παρελθόν. Δυστυχώς μία από αυτές τις ομάδες είναι αυτή τη του ΠΑΣ Γιάννινα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags