Facebook Pixel Sportdog.gr | Κεραυνοί Κοντρέρας για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα - Τις έμαθαν στον Ολυμπιακό;
| 2018-02-08 12:38:00

Κεραυνοί Κοντρέρας για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα - Τις έμαθαν στον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Κεραυνοί Κοντρέρας για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα - Τις έμαθαν στον Ολυμπιακό;

Γιατί ο Κοντρέρας είχε θητεία και στο Λιμάνι...

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ότι φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ArenaFM:

Για το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Βλέπω κάθε σαββατοκύριακο τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα”.

Για το αν περιμένει πρόσκληση σε ενδεχόμενη φιέστα εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει το πρωτάθλημα: “Το ελπίζω. Θα προσπαθήσω να έρθω τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για να δω κάποιο παιχνίδι. Θα ήθελα να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να στείλω κάποιον ποδοσφαιριστή να παίξει στην ομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την ανάδειξη παικτών”.

Για το αν μιλάει με τον Πάμπλο Γκαρσία: “Δεν μίλησα με τον Πάμπλο. Μιλάω με τον Σνάουτσνερ, τον Ίβιτς και τον Μουσλίμοβιτς. Με τον Γκαρσία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει”

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: “Νομίζω ότι αυτή η σεζόν είναι πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Κέρδισε πέρσι το Κύπελλο και φέτος μπορεί να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Ελπίζω να τα καταφέρει και να μείνει στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή”.

Για το αν υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες στην Λατινική Αμερική που μπορούν να παίξουνς στον ΠΑΟΚ: “Υπάρχουν πολλοί παίκτες με ταλέντο για να παίξουν σε μία εμγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον σύλλογο σε αυτό το κομμάτι, και να φέρω ορισμένους παίκτες στην ομάδα”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Κάθε φορά αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστώ για όσα πέρασα στην Θεσσαλονίκη. Επιθυμώ τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Ελπίζω αυτή η σεζόν να είναι γεμάτη νίκες, και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ πολύ συχνά τον ΠΑΟΚ και φέτος θεωρώ ότι είναι η στιγμή να κατακτήσει το πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags