Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ατρόμητος» έχρισε φαβορί τίτλου τον ΠΑΟΚ – Ατάκα για Μιραλάς: «Θα έφτυνε στην Αγγλία;»
| 2018-02-08 14:56:00

«Ατρόμητος» έχρισε φαβορί τίτλου τον ΠΑΟΚ – Ατάκα για Μιραλάς: «Θα έφτυνε στην Αγγλία;»

Sportdog Team
«Ατρόμητος» έχρισε φαβορί τίτλου τον ΠΑΟΚ – Ατάκα για Μιραλάς: «Θα έφτυνε στην Αγγλία;»

Ατάκες που θα συζητηθούν.

Τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος έδωσε στον ΠΑΟΚ ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο Μetropolis 95,5 για το παιχνίδι Κυπέλλου του Ατρομήτου με τον Δικέφαλο όπως και τη μάχη του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης για:

- το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα βάσει του αποτελέσματος του πρώτου παιχνιδιού, τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ένα ματς Κυπέλλου κρύβει παγίδες, οι δύο ομάδες κάνουν καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και θεωρώ ότι θα έχει έντονο ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό».

- το αν ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει την πρόκριση παρά το εις βάρος του 2-0 από ο ματς στην Τούμπα: «Φυσικά, είναι μεγάλο το κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή να προχωρήσει στο Κύπελλο και να φτάσει στον τελικό».

- το πού υπερτερεί ο ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φόρμα, είναι πρώτος στο Πρωτάθλημα, οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους. Επίσης έχουν γίνει και προσθήκες ικανών ποδοσφαιριστών από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του ΠΑΟΚ που δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο. Βέβαια στο ποδόσφαιρο, όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα και απαιτείται σταθερότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

- τη μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον τίτλο, μιας και ο Ολυμπιακός δείχνει να χάνει έδαφος: «Επειδή υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι το τέλος, η ομάδα που θα έχει πιο σταθερή πορεία και θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, ιδιαίτερα στα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι και αυτή που θα κατακτήσει τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή, βάσει βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες αλλά επειδή οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θεωρώ πως όλα τα ντέρμπι θα κρίνουν τον φετινό τίτλο, είδαμε ότι η ΑΕΚ κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όποτε είδαμε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και το πρωτάθλημα θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια».

- το αν ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την ήττα του στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ σήμανε και το τέλος της μονοκρατορίας του επί Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δε νομίζω. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη και ισχυρή ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος. Δε μπορεί κανείς να ξεγράψει μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές με συνεχόμενες διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδό τους και αυτό είναι ωραίο για τους φιλάθλους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο».

- το φτύσιμο του Μιραλάς στον Μπάρκα: «Νομίζω πως είναι στιγμές στο ποδόσφαιρο που μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε. Δεν ξέρω αν θα το έκανε στην Αγγλία αλλά έχουμε δει ποδοσφαιριστές να αντιδρούν άσχημα. Ας μην ξεχνάμε την αντίδραση του Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ του 2006, που κανείς δεν περίμενε. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος, έχει καλές και κακές στιγμές, αυτά είναι μέσα στη ζωή και άλλες φορές τιμωρείται, άλλες φορές όχι».

- το αν πάμε σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Νομίζω πως η διαιτησία είναι πολύ καλύτερη αυτή τη σεζόν, οι ομάδες και ιδιαίτερα οι μεγάλες έχουν δυναμώσει πολύ. Ο τίτλος παίζεται μεταξύ τριών ομάδων, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός με τα προβλήματά του έχει μείνει πίσω. Θα είναι ευχής έργον να γίνουν και τα επόμενα χρόνια βήματα προς τα εμπρός».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags