Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοινώθηκε ο Καπίνο - Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του! (ΦΩΤΟ)
| 2018-02-08 20:08:00

Ανακοινώθηκε ο Καπίνο - Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε ο Καπίνο - Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του! (ΦΩΤΟ)

«Έκλεισε» η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα!

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ με κάθε επισημότητα είναι ο Στέφανος Καπίνο!

Η αγγλική ομάδα, που τελεί υπό την ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακο'ίνωσε την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους.

Μάλιστα, δηλώσεις για τη μεταγραφή του έκανε και ο τεχνικός της Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε πως πάρα το γεγονός ότι έχει πλέον τρεις τερματοφύλακες στη διάθεσή του, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο βασικός.

«Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα αποκτήσουμε μεγάλη δύναμη στη συγκεκριμένη θέση και αυτό είναι καλό. Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και ο ανταγωνισμός αυτός θα κάνει καλό και στους ίδιους. Εγώ παραμένω ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος θα είναι τελικά το Νο1. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι θα παίζει βασικός, ορέπει όλοι τους να μου το δείξουν στο γήπεδο. Στην παρούσα φάση έχω μια ιδέα για το ποιος πιθανώς να έχει προβάδισμα, ποιος ακολουθεί και ποιος θα είναι ο τρίτος, όμως όλα μπορεί να αλλάξουν σε δύο εβδομάδες. Πρέπει άλλωστε να βρίσκω τον ιδανικό για κάθε παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός την Πέμπτη στον αγγλικό Τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ ανακοίνωσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ισπανό αριστερό μπακ, Ραφαέλ Φουέντες, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και είχε αποχωρήσει από την Οσασούνα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags