Facebook Pixel Ανέστης και Καπίνο... πάλεψαν για Νότιγχαμ - Προσάθησε για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός!
| 2018-02-08 22:52:00

Απίστευτο ποιον πήγε να «κλέψει» ο Μαρινάκης από ΑΕΚ – Μία ανάσα από Έλληνα παικταρά ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Απίστευτο ποιον πήγε να «κλέψει» ο Μαρινάκης από ΑΕΚ – Μία ανάσα από Έλληνα παικταρά ο Ολυμπιακός!

Δύο μεταγραφικές ιστορίες που θα προκαλέσουν ντόρο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να «ξεφορτώνεται» τους παίκτες που δεν υπολόγιζε, με μοναδική εξαίρεση τον Στέφανο Καπίνο.

Εν τέλει, βρέθηκε λύση και με τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εξέπληξε τους πάντες, καθώς οι σχέσεις του διεθνούς γκολκίπερ με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν φέρονταν να είναι οι καλύτερες, ειδικά από τη στιγμή που ουσιαστικά «κόπηκε» από το ρόστερ εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παρ’ όλα αυτά, η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει τον Καπίνο στη Νότιγχαμ ερμηνεύεται ως μια δεύτερη ευκαιρία στον διεθνή τερματοφύλακα προκειμένου να «επανεκκινήσει» την καριέρα του, ίσως και με την προοπτική του να βρεθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής για τον παίκτη το καλοκαίρι. Άλλωστε, είναι δύσκολο για τον Έλληνα γκολκίπερ να «δει» ενδεκάδα στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα για βασικό τερματοφύλακα τον Κοστίλ Παντιλίμον.

Ο ίδιος ο Καπίνο δέχθηκε να μετακομίσει στη Νότιγχαμ, παρά το γεγονός ότι θα είναι αναπληρωματικός, γεγονός που φανερώνει ότι δεν είχε καμία άλλη ικανοποιητική πρόταση στα χέρια του. Ταυτόχρονα, δεν είχε άλλη επιλογή, από τη στιγμή που το μέλλον του στον Ολυμπιακό θεωρούταν αβέβαιο.

Καπίνο, ο… αντι-Ανέστης για τη Νότιγχαμ

Πάντως, προτού καταλήξει στη λύση του Καπίνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κοιτάξει ξανά στην ελληνική αγορά για τερματοφύλακα, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είχε «τσεκάρει» τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος είναι παροπλισμένος στην ΑΕΚ!

Βέβαια, η διαφορά είναι ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν ήθελε να αποκτήσει τον Ανέστη από τώρα, αλλά να τον «κλείσει» για το καλοκαίρι. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν θέση βασικού ήταν η αιτία για να μην προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο γκολκίπερ της Ένωσης δεν έμεινε ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Το «μπαμ» με Μήτρογλου, που δεν έγινε

Κατά τα άλλα, όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, «έσκασε» από Γαλλία η πληροφορία ότι οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν τον Ιανουάριο να πάρουν τον Κώστα Μήτρογλου ως δανεικό από την Μαρσέιγ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.

Όντως ο Ολυμπιακός «ψάχτηκε» για την περίπτωση του Έλληνα φορ και πραγματοποίησε επαφή με τους Μασσαλούς. Ωστόσο, το πρόβλημα που δεν κατέστησε το deal εφικτό ήταν το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν προτίθετο να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Μήτρογλου.

Αυτό σήμαινε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να πληρώσουν ολόκληρο το υπολοιπόμενο ποσό του 1.5 εκατ. που έχει να εισπράξει ο «Μητρογκόλ» μέχρι το τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να κρίνουν ότι δεν συμφέρει και να εγκαταλείψουν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags