Facebook Pixel Έτσι «καθαρίζει» τον πρώτο ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-09 09:17:00

Έτσι «καθαρίζει» τον πρώτο ο Μαρινάκης, τι έγινε που «έδειξε» το τέλος - Ποιος αναλαμβάνει δράση

Sportdog Team
Έτσι «καθαρίζει» τον πρώτο ο Μαρινάκης, τι έγινε που «έδειξε» το τέλος - Ποιος αναλαμβάνει δράση

Η «εντολή» του αφεντικού και το «άδειασμα» μετά την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Βρέντζος είναι εκείνος που έχει βγει και πάλι μπροστά σε διοικητικό επίπεδο στον Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει ότι επίκεινται νέες αλλαγές στο Λιμάνι σε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν αποστασιοποιημένος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και φαινόταν να παρακολουθεί εκ του μακρόθεν τις εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά, έχοντας επιφορτιστεί να «τρέξει» τα θέματα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο έδειξε ότι το αφεντικό της πειραϊκής ΠΑΕ αποφάσισε να ενεργοποιήσει δυναμικά τον στενό συνεργάτη του ξανά στα θέματα του Ολυμπιακού, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τους άλλους παράγοντες της ομάδας και κυρίως, για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αναβαθμισμένος μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Αρμάντο Ουσίγιος, πρώην Σέρβος επιθετικός, δεν μίλησε στους παίκτες της ομάδας στον Ρέντη ώστε να μεταφέρει τις θέσεις της διοίκησης, αλλά το έκανε όπως παλιά ο Γιάννης Βρέντζος.

Όπως σας αποκαλύψαμε από χθες, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δυσμένεια στην ΠΑΕ και δεν είναι τυχαίο ότι στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ βρισκόταν στον πάγκο μαζί του και ο Γιάννης Βρέντζος, σε πολύ δυναμικό ρόλο και όχι ως απλός παρατηρητής.

Εξάλλου, ο Γιάννης Βρέντζος ήταν εκείνος που μίλησε στους συγκεντρωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Ρέντη το βράδυ της Τετάρτης, ενώ θα περίμενε κανείς να το έπραττε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, καθώς είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας από την επιτυχημένη θητεία ως ποδοσφαιριστής στο σύλλογο.

Ο Ελληνας παράγοντας και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν τελικά εκείνος που μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος, ώστε να πέσουν οι τόνοι των διαμαρτυριών και τόνισε ότι χρειάζεται οι οπαδοί να βοηθήσουν την ομάδα στα δύσκολα, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη και ομαλή η πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι για το καλό της ομάδας. Δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα το να φωνάζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βρέντζος προκειμένου να ηρεμίσει η κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags